Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jupiter vychází: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
no po druhý musím jít s hodnocením trochu nahoru. Docela mě to s odstupem i bavilo. Záporáci pořád zůstavají špatní. Ale triky, akční scény, soundtrack a Tatum to zvedají nahoru.
Pokračování asi nikdy nevznikne. Škoda. To universum mělo potenciál. Redmayne už by tam hrát nemohl ...

No musíme doufat v jinou scifi sérii. wait ony se vlastně už rozjeli Star Wars :)):D8):+
369622
no po druhý musím jít s hodnocením trochu nahoru. Docela mě to s odstupem i bavilo. Záporáci pořád zůstavají špatní. Ale triky, akční scény, soundtrack a Tatum to zvedají nahoru. Pokračování asi nikdy nevznikne. Škoda. To universum mělo potenciál. Redmayne už by tam hrát nemohl ... No musíme doufat v jinou scifi sérii. wait ony se vlastně už rozjeli Star Wars *:))**:D**8)**:+*
0 -1
reagovat

5/10

Většinu bodů si ode mě vysloužila vizuální stránka, ale jinak dost bída. Do příchodu Seana Beana mě pořádně nebavila ani akce, protože jsem se ještě pořád snažil rozdejchat koláž záběrů o tom jak má Jupiter těžkej život, a snahu dostat ji v příběhu na to správný místo. Po tom, co se ta prvotní křeč trochu zklidnila a bylo ukázáno trochu víc z mytologie, tak jsem se i bavil, ale ke konci mě to zas docela opustilo. Jako hlavní chybu bych neviděl casting (teda až na Redmaynea, to co předváděl není možný vysvětlit), ale spíš strašnej scénář. Když se zastavila akce, tak se většinou i zastavil čas a přišlo dialogový peklo, kdy ze sebe Mila Kunis musela dělat úplnýho dementa, stejně tak Channing celou dobu vlastně ani neměl co hrát.
Celkově kromě efektů atd, tak slušná akce, a zajímavý nápady (např. sázení, sklízení).
322014
Většinu bodů si ode mě vysloužila vizuální stránka, ale jinak dost bída. Do příchodu Seana Beana mě pořádně nebavila ani akce, protože jsem se ještě pořád snažil rozdejchat koláž záběrů o tom jak má Jupiter těžkej život, a snahu dostat ji v příběhu na to správný místo. Po tom, co se ta prvotní křeč trochu zklidnila a bylo ukázáno trochu víc z mytologie, tak jsem se i bavil, ale ke konci mě to zas docela opustilo. Jako hlavní chybu bych neviděl casting (teda až na Redmaynea, to co předváděl není možný vysvětlit), ale spíš strašnej scénář. Když se zastavila akce, tak se většinou i zastavil čas a přišlo dialogový peklo, kdy ze sebe Mila Kunis musela dělat úplnýho dementa, stejně tak Channing celou dobu vlastně ani neměl co hrát. Celkově kromě efektů atd, tak slušná akce, a zajímavý nápady (např. sázení, sklízení).
5/10
0 0
reagovat
ten film má jednu obrovskou chybu a to je to, že je moc krátkej. Nejsem moc zastánce vícedílnejch serií, ale tohle by si to teda určitě zasloužilo páč bez toho je to jen jeden velkej nelogickej maglajz ve kterym se ovšem skrývá dle mě velkej potenciál.
321425
ten film má jednu obrovskou chybu a to je to, že je moc krátkej. Nejsem moc zastánce vícedílnejch serií, ale tohle by si to teda určitě zasloužilo páč bez toho je to jen jeden velkej nelogickej maglajz ve kterym se ovšem skrývá dle mě velkej potenciál.
0 0
reagovat
Byla to hrozná nuda.....
321422
Byla to hrozná nuda.....
0 0
reagovat

9/10*

Čekat od podobného filmu přesné fyzikální zákony a tu nejčistší logiku je podle mě zcestné. Pro mě vynikající film a o fous lepší zážitek, než Interstellar. A jen o fous horší než Na hraně zítřka.

S prodloužením můžu jen souhlasit, filmu to prospěje.
321416
Čekat od podobného filmu přesné fyzikální zákony a tu nejčistší logiku je podle mě zcestné. Pro mě vynikající film a o fous lepší zážitek, než Interstellar. A jen o fous horší než Na hraně zítřka. S prodloužením můžu jen souhlasit, filmu to prospěje.
9/10*
0 0
reagovat

kravina

Dějově slátanina, herci to neprodají, plno fakt silně WTF věcí co se hlavního hrdiny týče (proč by vůbec měl chtít ty křídla? aby byl slabší? Proč ty boty má jen on, proč je bobík s botama lepší než stíhači...) - což je škoda neb jinak byl celkem cool, akce, která nebaví (sorry ale dívat se 5 minut na to, jak se několik stíhačů není schopno trefit do jednoho Tatuma lítajícího po otevřeném prostoru mě fakt nenaplňuje a nechápu jak to někdo může označit za solidní akční scény)...

ale dovedu souhlasit s do_Od: ta romantická linka tam fungovala, nebo minimálně bylo cítit, jak fungovat měla a mohla, jen to bylo utopené v nefungující slátanině.
321407
Dějově slátanina, herci to neprodají, plno fakt silně WTF věcí co se hlavního hrdiny týče (proč by vůbec měl chtít ty křídla? aby byl slabší? Proč ty boty má jen on, proč je bobík s botama lepší než stíhači...) - což je škoda neb jinak byl celkem cool, akce, která nebaví (sorry ale dívat se 5 minut na to, jak se několik stíhačů není schopno trefit do jednoho Tatuma lítajícího po otevřeném prostoru mě fakt nenaplňuje a nechápu jak to někdo může označit za solidní akční scény)... ale dovedu souhlasit s do_Od: ta romantická linka tam fungovala, nebo minimálně bylo cítit, jak fungovat měla a mohla, jen to bylo utopené v nefungující slátanině.
kravina
0 0
reagovat

5/10

Ví už někdo, jak to bylo tentokrát s tím konečným střihem? Protože mít film tak hodinu až dvě navíc, tak by možná dával i smysl. Takhle zůstává krkolomnej začátek, zvláštní prostředek a matnej konec. Přitom jistej potenciál z toho cítit je. Rozhodně nemůžu říct, že bych z toho světa nechtěl vidět víc. Ale třeba Wachovský ještě stvoří komiks, kterej vysvětlí, kam zmizelo těch zbylých 200 stránek scénáře.
321321
Ví už někdo, jak to bylo tentokrát s tím konečným střihem? Protože mít film tak hodinu až dvě navíc, tak by možná dával i smysl. Takhle zůstává krkolomnej začátek, zvláštní prostředek a matnej konec. Přitom jistej potenciál z toho cítit je. Rozhodně nemůžu říct, že bych z toho světa nechtěl vidět víc. Ale třeba Wachovský ještě stvoří komiks, kterej vysvětlí, kam zmizelo těch zbylých 200 stránek scénáře.
5/10
0 0
reagovat

5/10

Hrozna slatanina 3 genialni zabery a nesporne production values to nezachrani. Tak snad si tu spatnou chvilku vybrali (ano az ted!;) ) a priste zas v plne polni.
319938
Hrozna slatanina 3 genialni zabery a nesporne production values to nezachrani. Tak snad si tu spatnou chvilku vybrali (ano az ted!*;)* ) a priste zas v plne polni.
5/10
0 0
reagovat

Short version - 7,5/10

Long version.
Teď bych ještě rád viděl výsledný film čistě podle Wachovských - teprve pak bych asi mohl s klidným svědomím přijít na nějaké finální hodnocení. Takhle zbyl jen dojem, že jsem viděl v mnoha momentech fenomenální dílo, které ale krutě dojíždí na zoufale nudný druhý akt, přehravajícího záporáka, příliš krátkou stopáž a obecně prostě špatnou produkci, která zavinila, že film vůbec nevyzní (alespoň si myslím, že ne) tak, jak si asi někdo při psaní přál. Pro mě - jako byl Nolanův Interstellar o rodině, je Wachovských Jupiter Ascending o zamilovávání se. Jenomže tam, kde měl Nolan absolutní svobodu jeho vizi udržet - byli Wachovští s největší pravděpodobností udupáni chamtivostí dolaru chtivých producentů. A bylo to imho vidět. Místo toho vznikl takový nesourodý mišmaš Matrixu, Star Wars a Harryho Pottera spolu s potenciálním náběhem pro novou "teen" ságu, kdyby náhodou byl film úspěšný. Což je ironie, protože nebýt ročního odložení, přetáček a nakonec totálně potopené kampaně, možná by i skutečně úspěšný byl. Tak či onak, řada opravdu geniálních momentů tu přesto zůstala - luxusní a precizně natočená akční naháněčka mezi mrakodrapy, solidní bitka v rozpadajícím se domečku a nakonec finále s ještěrkama - to všechno jsem nehorázně baštil. Vlastně jsem díky tomu nejspíš zvládl akceptovat Tatuma v roli tak trochu zvláštního vojáka a Milu Kunis zase jako ustrašenou dívenku, která se opravdu dostala omylem někam, kam v životě nechtěla. Plus Sean Bean zase jednou ukázal, jaký je sympaťák. A dokonce ani neumřel. Proto hrozná škoda těch výše zmíněných chyb, jelikož prostě nevyhnutelně stály film víc, než mu daly. Dávám nakonec 7,5/10 s tím, že mám ohromnou chuť se na to podívat co nejdřív znova pro možné přehodnocení. Ten film za to stojí. A prosím, Andy a Lano (ehm) - zkuste teď nějaký ten komiks, nebo Star Wars Anthology film.. poupravte si reputaci. Vytřete nám zrak. Vy na to máte. A pak, teprve potom, co zase získáte naší plnou důvěru, si natočte opět něco svého - originálního a šíleného, jako to umíte jedině vy. :)
319769
[b]Long version. [/b] Teď bych ještě rád viděl výsledný film čistě podle Wachovských - teprve pak bych asi mohl s klidným svědomím přijít na nějaké finální hodnocení. Takhle zbyl jen dojem, že jsem viděl v mnoha momentech fenomenální dílo, které ale krutě dojíždí na zoufale nudný druhý akt, přehravajícího záporáka, příliš krátkou stopáž a obecně prostě špatnou produkci, která zavinila, že film vůbec nevyzní (alespoň si myslím, že ne) tak, jak si asi někdo při psaní přál. Pro mě - jako byl Nolanův Interstellar o rodině, je Wachovských Jupiter Ascending o zamilovávání se. Jenomže tam, kde měl Nolan absolutní svobodu jeho vizi udržet - byli Wachovští s největší pravděpodobností udupáni chamtivostí dolaru chtivých producentů. A bylo to imho vidět. Místo toho vznikl takový nesourodý mišmaš Matrixu, Star Wars a Harryho Pottera spolu s potenciálním náběhem pro novou "teen" ságu, kdyby náhodou byl film úspěšný. Což je ironie, protože nebýt ročního odložení, přetáček a nakonec totálně potopené kampaně, možná by i skutečně úspěšný byl. Tak či onak, řada opravdu geniálních momentů tu přesto zůstala - luxusní a precizně natočená akční naháněčka mezi mrakodrapy, solidní bitka v rozpadajícím se domečku a nakonec finále s ještěrkama - to všechno jsem nehorázně baštil. Vlastně jsem díky tomu nejspíš zvládl akceptovat Tatuma v roli tak trochu zvláštního vojáka a Milu Kunis zase jako ustrašenou dívenku, která se opravdu dostala omylem někam, kam v životě nechtěla. Plus Sean Bean zase jednou ukázal, jaký je sympaťák. A dokonce ani neumřel. Proto hrozná škoda těch výše zmíněných chyb, jelikož prostě nevyhnutelně stály film víc, než mu daly. Dávám nakonec 7,5/10 s tím, že mám ohromnou chuť se na to podívat co nejdřív znova pro možné přehodnocení. Ten film za to stojí. A prosím, Andy a Lano (ehm) - zkuste teď nějaký ten komiks, nebo Star Wars Anthology film.. poupravte si reputaci. Vytřete nám zrak. Vy na to máte. A pak, teprve potom, co zase získáte naší plnou důvěru, si natočte opět něco svého - originálního a šíleného, jako to umíte jedině vy. *:)*
Short version - 7,5/10
0 0
reagovat
Tak jsem to viděl a jsem spokojen. Za mě tak 8/10*

Vizuál ten je špička, s tím souhlasí každý. Herci mi nevadili, Mila v pohodě, Tatum ok, většina ostatních taky ok. Velmi skvěle hodnotím toto

Sean Bean to přežil :D

, to se jen tak nevidí :+
314745
Tak jsem to viděl a jsem spokojen. Za mě tak 8/10* Vizuál ten je špička, s tím souhlasí každý. Herci mi nevadili, Mila v pohodě, Tatum ok, většina ostatních taky ok. Velmi skvěle hodnotím toto [spoiler]Sean Bean to přežil *:D* [/spoiler] , to se jen tak nevidí *:+*
0 0
reagovat

Nejslabší WB...

Vizuál opravdu skvělý, přirovnáním s Lucasem mne vždycky trošku rozhodí,
nechápu proč si myslíte že hledali inspiraci u něj, mluvili jste snad s nimi?

Zádaní bylo samozřejmě obsazení - Tatum to nějak uhrál, Kunis se tam prostě nehodila - oba dva dohromady to uhrát prostě nemohli, nehodí se k sobě a nezvládnou utáhnout film. Zbytek už nějak neřeším, byly to jen štěky....

Takže za mne v klidu 6/10, hlavně za vizuál, někdy na hranici kýče, jak je u WB zvykem...

P.S.: The Joker musí být strašný vtipálek....
314106
Vizuál opravdu skvělý, přirovnáním s Lucasem mne vždycky trošku rozhodí, nechápu proč si myslíte že hledali inspiraci u něj, mluvili jste snad s nimi? Zádaní bylo samozřejmě obsazení - Tatum to nějak uhrál, Kunis se tam prostě nehodila - oba dva dohromady to uhrát prostě nemohli, nehodí se k sobě a nezvládnou utáhnout film. Zbytek už nějak neřeším, byly to jen štěky.... Takže za mne v klidu 6/10, hlavně za vizuál, někdy na hranici kýče, jak je u WB zvykem... P.S.: [b]The Joker[/b] musí být strašný vtipálek....
Nejslabší WB...
0 0
reagovat
Chtělo by to furt neočekávat a neotravovat s Matrixem a užít si film ;)
313996
Chtělo by to furt neočekávat a neotravovat s Matrixem a užít si film ;)
0 0
reagovat

...

Mne z toho trailera už len ten Tatum prišiel vtipný a ešte k tomu keď pridám hodnotu toho, že priam nenávidím toho herca pretože vôbec nemá charizmu... Milada tiež nieje ktohovie aká herečka ale dá sa na ňu aspoň pozerať. Ak je ten film taký hrozný ako to obsadenie... neoplatí sa ani sťahovať. Wachovských mám inač rád, teda matrix trilógí fandím, a mám pocit, že niektorí jednoducho v tom návale akcie nezniesli tú omáčku okolo. Ale animatrix tomu tiež dodáva iný a lepší pohľad na mytológiu matrixu. Atlas mrakov som tak trochu nechápal, a to normálne s filmami problém nemám. Speedo ušiel a bol fajn.
313992
Mne z toho trailera už len ten Tatum prišiel vtipný a ešte k tomu keď pridám hodnotu toho, že priam nenávidím toho herca pretože vôbec nemá charizmu... Milada tiež nieje ktohovie aká herečka ale dá sa na ňu aspoň pozerať. Ak je ten film taký hrozný ako to obsadenie... neoplatí sa ani sťahovať. Wachovských mám inač rád, teda matrix trilógí fandím, a mám pocit, že niektorí jednoducho v tom návale akcie nezniesli tú omáčku okolo. Ale animatrix tomu tiež dodáva iný a lepší pohľad na mytológiu matrixu. Atlas mrakov som tak trochu nechápal, a to normálne s filmami problém nemám. Speedo ušiel a bol fajn.
...
0 0
reagovat
Nebylo to tak hrozné jak jsem čekal. Samozřejmě logika je těžká překážka, WTF scén je nepočítaně, herci hrají, že přehrávající. Ale pak je tu vizuální stránka, luxusní triky,hudba ,akce, poměrně originálně pojatý příběh plus snaha o mytologii a společenský přesah. Rozhodně to není krasojízda jako některé z jejich předchozích filmu. Navíc si film doslova říká o to, aby se do něho kopalo. Přesto jsem se skoro ani trochu nenudil a v rámci možností jsem si film docela užil a rozhodně to není tak zlé jak to vypadá. Nejlepší je zapomenout, že to dělali tvůrci Matrixu a přistoupit k filmu s čistým štítem. 6-7/10
313979
Nebylo to tak hrozné jak jsem čekal. Samozřejmě logika je těžká překážka, WTF scén je nepočítaně, herci hrají, že přehrávající. Ale pak je tu vizuální stránka, luxusní triky,hudba ,akce, poměrně originálně pojatý příběh plus snaha o mytologii a společenský přesah. Rozhodně to není krasojízda jako některé z jejich předchozích filmu. Navíc si film doslova říká o to, aby se do něho kopalo. Přesto jsem se skoro ani trochu nenudil a v rámci možností jsem si film docela užil a rozhodně to není tak zlé jak to vypadá. Nejlepší je zapomenout, že to dělali tvůrci Matrixu a přistoupit k filmu s čistým štítem. 6-7/10
0 0
reagovat

The Joker

Tak nějak jsem čekal, že míří výš no. :)
313890
Tak nějak jsem čekal, že míří výš no. *:)*
The Joker
0 0
reagovat

Loki

To udělali už prvním dílem, ale stejně vznikl druhý a třetí ...
313888
To udělali už prvním dílem, ale stejně vznikl druhý a třetí ...
Loki
0 0
reagovat

Ravenhorn

Mozno si myslia, ze pribehom povedali, co povedat chceli a povazuju ho za uzavrety.;)
313887
Mozno si myslia, ze pribehom povedali, co povedat chceli a povazuju ho za uzavrety.*;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Já fakt nepochopím, proč nejdou do nových Matrixů. To je mnohem větší jistota něco vydělat než všechno ostatní co dělají.
313880
Já fakt nepochopím, proč nejdou do nových Matrixů. To je mnohem větší jistota něco vydělat než všechno ostatní co dělají.
0 0
reagovat
Jupiter zapadá
313874
Jupiter zapadá
0 0
reagovat

Joker

Dobrý, já to čet před hodinou na Deadline. :D

V televizi by se mohli uvrtat docela pohodlně. Tahle facka jim může jenom prospět.

#WachovskisForEpisodeIX :D
313873
Dobrý, já to čet před hodinou na Deadline. *:D* V televizi by se mohli uvrtat docela pohodlně. Tahle facka jim může jenom prospět. #WachovskisForEpisodeIX *:D*
Joker
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se