Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konečně! MovieZone trička jen pro vás


ikona
Mr. Hlad
moviezone
Filmy už nám nestačily a začínáme dělat i do módy. Kupte si zatraceně stylová trička MovieZone! 

Tak a konečně je to tady. Tak dlouho jste do nás ryli, až jsme se hecli a konečně nechali udělat trička. Respektive v plánu to bylo už delší dobu, ale vymyslet taková, která by se líbila nám a snad i vám, se ukázalo jako celkem těžký úkol. Nakonec se to ale snad povedlo a koláž z našich oblíbených filmových hrdinů a jejich nejlepších hlášek (včetne Dartha Vadera, který se rozhodl vykašlat se na spisovnou mluvu) teď můžete mít i vy.

Trička jsou v černé barvě, modro-bílý obrázek najdete vepředu a  na zádech je velký nápis MovieZone – největší filmový magazín. K dispozici jsou velikosti M až 3XL.

Pokud si tričko chcete objednat (a my doufáme, že ano, protože jinak budeme muset obdarovávat i ty nejvzdálenější příbuzné), stačí, když napíšete mall na reklama@moviezone.cz, jakou chcete velikost a kdy si pro ni přijdete. Cena jednoho kusu je 200,- bez ohledu na velikost a trička na vás budou čekat za barem Kavárny Pražírna v ulici Lublaňská 50, Praha 2.

A aby se dostalo i na mimopražské, budeme trika i rozesílat. V tomhle případě ale počítejte s cenou 300,- a nutností platby předem a na poštu budeme nosit balíky vždy až na konci měsíce. Kdo by chtěl tričko poslat až domů, ať se ozve na výše uvedený mail a my mu dáme vědět, co a jak. Každopádně v zásobě máme triček dostatek a v případě, že by byl zájem enormní a čtenáři by chtěli třeba uspořádat pochod Prahou ve stejnokrojích, jsme připraveni poměrně rychle doplnit sklady.

Ale i tak platí, že kdo dřív objedná, ten bude dřív dělat parádu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace