Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové žně ze Super Bowlu


ikona
Cival
super bowlsuperbowl
Rychle a zběsile, Jurský park nebo pátý Terminátor šlapou na plyn. 

Letos teda slušná bída. O co zábavnější byl samotný zápas, o to podivněji přistoupili k téhle show hollywoodská studia. Spotů bylo požehnaně, ale většina z nich... že byste se uzívali k smrti.

Ty nejpodstatnější z nich máte okomentovány v trailerových profilech. Jednoznačně mezi nimi kraluje přestřelený, ale aspoň popcornově nařáchlý spot na sedmičku Rychle a zběsile. Jistotou je řízný Kingsman a pobaví i Méďa 2, který se po vzoru Dahlova Strýčka Oswalda pustil do sběru spermatu a začal rovnou s největší hvězdou Super Bowlu. Zbytek bohužel neoslní nebo vyloženě zklame (Jurský svět, nový Terminátor), nebo se vztahuje k bijákům, které jednoduše nemůžou v krátkém televizním klipu urvat bulvy.

Batman se Supermanem si ještě dávají na čas, takže pokud pro vás Super Bowl znamená blockbusterový nášup ve stylu prvního úderu Války světů, třetích Transformerů nebo M:I:III, tak letos máte jednoduše smůlu. I tak ale klikejte:

 

 

 

 

 

Který Super Bowl Spot vás bere nejvíc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace