Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #282 o Avengers a šermířích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
V jakých filmech byly nejlepší šermířské souboje? Jak píše scénáře John August? A proč Danny Trejo žere Snickers?  

Únorový výplach

Trailer týdne
Avengers 2 dorazí už za pár týdnů, ale na jedničku se asi čas od času podívá většina comicsových fandů, takže nejspíš nikoho nepřekvapí, že i dnes vznikají amatérsky přestříhané upoutávky a podobné koniny. A pořád mají úroveň. Teď tu třeba máme skvělý trailer na marvelovskou týmovu udělaný podle upoutávky na Watchmeny.

Trademark týdne
Minule jste ve Výplachu mohli počítat, kolikrát se ve Star Treku J. J. Abramse objeví lens flares. Teď tu máme Michaela Baye a opět si procvičíte matematiku a mrkneme se na to, kolik věcí dokázal v jedničce Transformers vyhodit do vzduchu.

Upřímný trailer týdne
Každý si občas vybere slabší chvilku, u party z Honest Trailers se to ovšem stává čím dál častěji. Dochází jim humor, nápady a vlastně pomalu i důvody proč dělat to, co dělají. Jejich nejnovější kousek, ve kterém se pokouší dělat si srandu z překvapivě povedeného Labyrintu, to ukazuje celkem jasně. No, snad bude příště líp.

Návod týdne
Chtěli byste se dostat do Hollywoodu? Tak vytáhněte ze šuplíku svůj starý scénář o útoku vraždících ježků a začněte ho pilovat. Že nevíte jak? Od toho je tu John August, člověk, který svou kariéru spojil s Timem Burtonem a napsal Velkou rybu nebo Karlíka a továrnu na čokoládu, ale dělal třeba i na prvních Charlieho andílcích nebo Go. A teď se rozhodl vykecat světu, jakým způsobem pracuje, jak vymýšlí konkrétní scény a co je podle něho potřeba, aby scénář fungoval. Tohle know how vám Zdeněk Troška jen tak nedá.

Neony týdne
Upoutávka na nové Hvězdné války se objevila už před pár týdny, ale internetové všeuměly v ní zaujal především neobvyklý meč a právě z něho si dělali poslední dobou srandu nejvíc. Nadšení/vztek/překvapení už ale opadlo, a tak se konečně ke slovu dostávají i jiní amatéři, jimž je víceméně jedno, čím bude padouch máchat. A radši překopají upoutávku tak, aby byla doslova narvaná efektními neony. Vypadá to jako první Tron. Zajímavé.

Bitky týdne
Filmových šermířů bychom dali dohromady asi hodně. Darth Vader, Luke Skywalker, Zorro, Inogo Montoya, Connor MacLeod ... byla byc jich hromada, ale favorita ať si zvolí každý sám. Pokud se vám nechce přemýšlet, nebo prostě jen máte chuť mrknout se na hodně dobře sestříhané video s nejlepšími filmovým šermířskými souboji , tak si jednoduše klikněte.

Horor týdne
Naprosto neprávem mají horory u spousty diváků pověst druhořadých filmů. Ono ale vystřašit někoho tak, že mu zhnednou trencle, je mnohdy těžší než dojmout ho lidským příběhem zapomenutého umělce vyrovnávajícího se s krutostí doby, která nechápe jeho dílo. Nebo tak něco. A Mlčení jehňátek nebo třeba Kubrickovo Shining nejspíš bez problémů obstojí i v očích těch nejnáročnějších. Každopádně horory tu s námi jsou už pořádně dlouho a pokud o jejich historii chcete vědět víc, máte možnost.

Reklama týdne
Reklamy na tyčinky Snickers, které by měl podle všeho člověk jíst, když se začne chovat, jako otravný idiot, jste nejspíš už v televizi zahlédli. Za mořem už se ale objevily i jejich nové verze. Tentokrát parodují rodiný seriál Brady Bunch a hostuje v nich pár lidí, které byste nejspíš nečekali. Ale celkem si tenhle crossover dokážu představit.

Upoutávka týdne
Trailer na novou Fantastickou čtyřku toho moc neprozradil a nejspíš se velmi brzy dočkáme dalších upoutvávek, které nebudou sázet jen na atmosféru, ale předvedou i nějakou tu akci. První teaser hodně vykrádal Interstellar, čehož si nejspíš všiml úplně každý. Ne že by to byl extra problém, ale dalo se očekávat, že díky tomu dřív nebo později vznikne něco takového.

Duel týdne
V minulém duelu jsme hledali ideální představitele Vladimíra Putina. Nejvíc hlasů od vás dostal Danil Craig, ale objevilo se i pár dalších celkem zajímavých nápadů.

Dne se podíváme na nejslavnějšího filmového archeologa. Indiana Jones se dříve nebo později dočká remaku, takže by nás zajímalo, kdo by si podle vás měl Indianu Jonese zahrát. Mluví se o Chrisu Prattovi, ve hře byl jednu dobu třeba Bradey Coopre a třeba i ten Shia LaBeouf. Takže napište jméno favorita do předmětu, nemusíte se zdaleka omezovat jen touhle trojicí, a v textu se rozkecejte, proč zrovna on.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace