Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McConaughey a superatleti


ikona
Mr. Hlad
matthew mcconaughey
Po výletu do vesmíru se Matthew McConaughey chystá pořádně zapotit při atletice 

V Hollywoodu asi teď nebude moc žádanějších herců než Matthew McConaughey. Před pár lety by to asi nikdo nehádal, jeho romantické komedie byly přinejlepším průměrné, natočil pár propadáků a zdálo se, že už je vlastně každému fuk. Pak si ale začal vybírat menší a zajímavější role a dneska může machrovat s Oscarem, seriálovou peckou True Detective a a dokonale restartovanou kariérou. Snad mu to vydrží. Ještě letos od něj uvidíme drama o japonském lese sebevrahů The Sea of Trees a už připravuje i pár dalších projektů. A teď k nim přibyla adaptace knihy Christophera McDougalla Born to Run.

Její celý název je Born to Run: A Hidden Tribe, Super athletes, and the Greatest Race the World Has Never Seen, ale to se na plakát asi nevejde. Každopádně je to celé o tom, jak McDougall objevil někde v Mexiku potomky indiánského kmene, kteří dokázali uběhnout hodně přes sto kilometrů, aniž by přišli k úrazu nebo zlikvidovali svoje tělo. A McDougall se rozhodl zorganizovat závod mezi těmito amatéry a špičkovými americkými atlety. McConaughey je velký fanda běhání, takže tohle téma je pro něj jako dělané, ale upřímně to celé zní trošku nezajímavě a připomíná to všechna ta průměrná sportovní dramata o podceňovaných hrdinech, kteří díky dřině a odhodlání nakonec zvítězí v běhu, baseballu, vodním pólu nebo skákání panáka. Ale snad McConaugheymu křivdíme a on nás nakonec překvapí.

--- 

Vytáhni v hospodě: Časopis Time loni Matthewa McConaugheyho zařadil mezi sto nejvlivnějších lidí na světě

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace