Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Kingsman: Tajná služba

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
Určitě. Na těch odkazech a na fórech to nestojí.
314513
Určitě. Na těch odkazech a na fórech to nestojí.
0 0
reagovat

otázka

Má zmysel to vidieť v kine, ak som nikdy v živote nevidel žiadnu bondovku?

Prosím neukameňujte ma. :D
314512
Má zmysel to vidieť v kine, ak som nikdy v živote nevidel žiadnu bondovku? Prosím neukameňujte ma. *:D*
otázka
0 0
reagovat
Who the f*** is Taron Edgerton? Pristi Spiderman!!!!!! Doufam ze Feige tohle zmakne.Film byl naprosto skvelej !!!! Predpremiera ftw
314504
Who the f*** is Taron Edgerton? Pristi Spiderman!!!!!! Doufam ze Feige tohle zmakne.Film byl naprosto skvelej !!!! Predpremiera ftw
0 0
reagovat
Popravdě jsem zklamán. Nejslabší Vaughn, což teda pořád dělá nějakých 8/10, ale pořád jsem čekal daleko víc. Ale co taky čekat od režiséra, který u mne má dva desítkové a jeden devítkový film.
Co se týká zábavnosti to druzí Strážci Galaxie, v tom se jim akorát vyrovná finále zhruba od konce výcviku. Škoda trochu roztahaného a komornějšího úvodu, neříkám, že to bylo nekvalitní, ale tady jsem prostě čekal jízdu na plný koule už od začátku. Každopádně to má děsivě přepálenou akci, ale fakt hodně, nic to nemění na fakt, že byla super :+ Má to parádní casting. Samuel L. Jakson naprosto exceloval v každém záběru a kino propukalo smích po každé jeho replice. Vzhledem k Vyvolenému casting rokuHodně mne překvapil Colin Firth i Taron Egerton. O výkonu Michaela Cainea nemá smysl mluvit a překvapivě svěží byl Mark Strong, který se docela vymanil ze škatulky podobných rolí, které za 10 let nasekal. Tohle tvůrcům opravdu vyšlo na jedničku, stejně jako origin Kingsman, design, efekty, všechno tohle bylo super. Výborný byl záporák, hlavní záporácká zápletka, tohle mi prostě přišlo lepší jak u moderních craigových bondovek. Možná moje chyba, že jsem 3/4 filmu čekal jiný film. Jít na to s očekáváním přepálené bondovky, tak si chrochtám blahem. Ne vážně, tohle bylo, jak kdyby to obleku nenastoupil Craig, zůstal Brosnan a kompletní otěže převzal Guy Ritchie, který by se snažil vyseknout poctu původním Bondovkám v moderním hávu. Vážně nechápu to dogma, jak jsou původní bondovky vlastně drsný a craigovky se jim přibližují víc než brosnanovky, Kingsman tohle tvrzení přejel buldozerem. Tohle mi připomnělo víkendy, kdy jsme se s tátou odpoledne chechtali Mooreovi nebo Connerymu. Humor mi prostě v moderních bondovkách chybí a tohle by mohla být dost fajn náhrada nebo alternativa. Jen se bojím, že to většina diváctvá stráví ještě hůř než já a komerčně to propadne, už jenom protojak je to většinu času komorní a hrozně britský. Věřím, že Vaughn s Millarem budou mít v rukávu spoustu nápadů na sequel, protože tohle universum vybudovali od nuly hrozně sympaticky. :+ Jenom škoda, Že už by to bylo bez Firtha, Cainea a Jacksona

PS: Jestli titulky dělal Fuka, tak jedny z nejhorších od něj. V tomhle ho strčí kdokoliv průměrnější z titulky.com do kapsy.
313801
Popravdě jsem zklamán. Nejslabší Vaughn, což teda pořád dělá nějakých 8/10, ale pořád jsem čekal daleko víc. Ale co taky čekat od režiséra, který u mne má dva desítkové a jeden devítkový film. Co se týká zábavnosti to druzí Strážci Galaxie, v tom se jim akorát vyrovná finále [spoiler]zhruba od konce výcviku[/spoiler]. Škoda trochu roztahaného a komornějšího úvodu, neříkám, že to bylo nekvalitní, ale tady jsem prostě čekal jízdu na plný koule už od začátku. Každopádně to má děsivě přepálenou akci, ale fakt hodně, nic to nemění na fakt, že byla super *:+* Má to parádní casting. Samuel L. Jakson naprosto exceloval v každém záběru a kino propukalo smích po každé jeho replice. [spoiler]Vzhledem k Vyvolenému casting roku[/spoiler]Hodně mne překvapil Colin Firth i Taron Egerton. O výkonu Michaela Cainea nemá smysl mluvit a překvapivě svěží byl Mark Strong, který se docela vymanil ze škatulky podobných rolí, které za 10 let nasekal. Tohle tvůrcům opravdu vyšlo na jedničku, stejně jako origin Kingsman, design, efekty, všechno tohle bylo super. Výborný byl záporák, hlavní záporácká zápletka, tohle mi prostě přišlo lepší jak u moderních craigových bondovek. Možná moje chyba, že jsem 3/4 filmu čekal jiný film. Jít na to s očekáváním přepálené bondovky, tak si chrochtám blahem. Ne vážně, tohle bylo, jak kdyby to obleku nenastoupil Craig, zůstal Brosnan a kompletní otěže převzal Guy Ritchie, který by se snažil vyseknout poctu původním Bondovkám v moderním hávu. Vážně nechápu to dogma, jak jsou původní bondovky vlastně drsný a craigovky se jim přibližují víc než brosnanovky, Kingsman tohle tvrzení přejel buldozerem. Tohle mi připomnělo víkendy, kdy jsme se s tátou odpoledne chechtali Mooreovi nebo Connerymu. Humor mi prostě v moderních bondovkách chybí a tohle by mohla být dost fajn náhrada nebo alternativa. Jen se bojím, že to většina diváctvá stráví ještě hůř než já a komerčně to propadne, už jenom protojak je to většinu času komorní a hrozně britský. Věřím, že Vaughn s Millarem budou mít v rukávu spoustu nápadů na sequel, protože tohle universum vybudovali od nuly hrozně sympaticky. *:+* Jenom škoda, [spoiler]Že už by to bylo bez Firtha, Cainea a Jacksona [/spoiler] PS: Jestli titulky dělal Fuka, tak jedny z nejhorších od něj. V tomhle ho strčí kdokoliv průměrnější z titulky.com do kapsy.
0 0
reagovat
První třída je taky podle mě nejslabší Vaughnův kousek, ale furt bych jí dal silnějších 6*. Na tohle se ale těšim jako malej :))
313090
První třída je taky podle mě nejslabší Vaughnův kousek, ale furt bych jí dal silnějších 6*. Na tohle se ale těšim jako malej *:))*
0 0
reagovat
Nebyl bych sice tak expresivní, ale jinak s popíkem v podstatě souhlasím. Ačkoliv X-Men mě nikdy nebavili, takže to asi není takový překvapení.

Nejlepší Vaugh jen Stardust. Na Kingsman jsem zvědavej.
313086
Nebyl bych sice tak expresivní, ale jinak s popíkem v podstatě souhlasím. Ačkoliv X-Men mě nikdy nebavili, takže to asi není takový překvapení. Nejlepší Vaugh jen Stardust. Na Kingsman jsem zvědavej.
0 0
reagovat

popik

osel je ten, co se smíchy neposral, když viděl tu skvadru "nováčk§" a jejich "schopnosti" v mutantím týmu a matně si pamatuju, že to CGI bylo taky hnusný jako prdel, ale to byla jen maličkost oproti víle zubněnce chrchlající mrd*u :D soráč, ale do toho filmu se tak snadno strefuje8)
313084
osel je ten, co se smíchy neposral, když viděl tu skvadru "nováčk§" a jejich "schopnosti" v mutantím týmu a matně si pamatuju, že to CGI bylo taky hnusný jako prdel, ale to byla jen maličkost oproti víle zubněnce chrchlající mrd*u *:D* soráč, ale do toho filmu se tak snadno strefuje*8)*
popik
0 0
reagovat
Ja vim, ze sem v jiny diskuzi napsal, ze tolerance je cool...

Ale kdyz nekdo napise, ze X-men: Prvni trida je sracka, tak je to proste osel.
313083
Ja vim, ze sem v jiny diskuzi napsal, ze tolerance je cool... Ale kdyz nekdo napise, ze X-men: Prvni trida je sracka, tak je to proste osel.
0 0
reagovat

popik

Vaughn to u mě má na střídačku...Po krk v extázi=pecka, Hvězdný prach=sračka, Kick-Ass=pecka, X-men: První třída= sračka, takže se na Kingsmana hodně těším 8)
313080
Vaughn to u mě má na střídačku...Po krk v extázi=pecka, Hvězdný prach=sračka, Kick-Ass=pecka, X-men: První třída= sračka, takže se na Kingsmana hodně těším *8)*
popik
0 0
reagovat
Zúrivo onanujem.
313065
Zúrivo onanujem.
0 0
reagovat
Těšim se moc, celkem brzkej rozjezd sezóny a doufám, že to alespoň trochu komerčně uspěje;)
313044
Těšim se moc, celkem brzkej rozjezd sezóny a doufám, že to alespoň trochu komerčně uspěje*;)*
0 0
reagovat
Vaughn mě zatím ani jednou nezklamal a jsem ráda, že se tak podle všeho nestane ani letos. :+
313032
Vaughn mě zatím ani jednou nezklamal a jsem ráda, že se tak podle všeho nestane ani letos. *:+*
0 0
reagovat

Hasta

Je to britskej film, ne americkej. ;)
313031
Je to britskej film, ne americkej. *;)*
Hasta
0 0
reagovat
Takže to není prošpikovaný stupidním humorem pro puberťáky (jakože nějaký fracek nakráčí do špionážního centra a říká "týývole hustý, co to jééé, můžu si to půjčííít, buuuum, na to nesahej, hahahaha)? Ten film mě možná začíná pomalu zajímat.
313033
Takže to není prošpikovaný stupidním humorem pro puberťáky (jakože nějaký fracek nakráčí do špionážního centra a říká "týývole hustý, co to jééé, můžu si to půjčííít, buuuum, na to nesahej, hahahaha)? Ten film mě možná začíná pomalu zajímat.
0 0
reagovat
Během titulků je jedna scéna, ale začne prakticky hned. Pak už nic.
313030
Během titulků je jedna scéna, ale začne prakticky hned. Pak už nic.
0 0
reagovat
V tom případě se moc těším :)
Jinak je něco v titulkách nebo po nich? Abych věděl, zda se můžu i s kamarády propustit z kina dřív nebo až později ;)
313029
V tom případě se moc těším :) Jinak je něco v titulkách nebo po nich? Abych věděl, zda se můžu i s kamarády propustit z kina dřív nebo až později ;)
0 0
reagovat
Tohle zní fakt skvěle! :+ Váhal jsem, ale nakonec do toho kina zajdu.
313028
Tohle zní fakt skvěle! *:+* Váhal jsem, ale nakonec do toho kina zajdu.
0 0
reagovat
Super dojmy a kino je povinnost 8) :+
313026
Super dojmy a kino je povinnost *8)* *:+*
0 0
reagovat
Jakej byl Sam v roli totálního magora ? :D
313025
Jakej byl Sam v roli totálního magora ? *:D*
0 0
reagovat
Super první dojmy. :+ Nemůžu se těšit víc. link
313024
Super první dojmy. *:+* Nemůžu se těšit víc. http://media.tumblr.com/c1117a48aaa26383f9f1d7452b47db91/tumblr_inline_nhzggqviuv1rx41jy.gif
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se