Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star-Lord Indiana Jonesem?


ikona
KarelR
chris prattindiana jones
Ano, Disneyovci chtějí víc prattovského hláškování. 

Už je to tady. Chris Pratt ve Strážcích Galaxie předvedl, že dokáže zahrát stejně zábavného a sympatického vesmírného darebáka, jakým je Fordův Han Solo. A tak je logické, že by jej u Disneyho rádi viděli v roli Indiana Jonese, protože... kdo jiný by měl nahradit Forda, když ne člověk, co loni víceméně nahradil Forda?

Ale znáte to, jedna věc je být zvažován a druhá věc je podpis smlouvy. A tady zatím zůstáváme dalece v bodě A. Pratt se letos objeví v Jurském světě, takže si odškrtne dalšího hláškujícího dobrodruha, a není příliš pravděpodobné, že by se chtěl nacpat i do tiše plánovaného rebootu Indiana Jonese. Tam se spíš vyplatí tajně doufat v angažmá Bradleyho Coopera (po úspěchu Amerického snipera by to byla další kariérní pecka), moc tedy nepočítejte s tím, že bude Star-Lord za pár let práskat bičem.

BLU-RAY RECENZE: STRÁŽCI GALAXIE

 

Že byste mnohem radši viděli regulérní pětku s Fordem? Anebo preferujete Indyho nerebootovat? Inu, v tom vám u Disneyho samozřejmě nevyhoví, protože když utratíte 4 miliardy za práva na Star Wars a Indiana Jonese, logicky je chcete vydělat zpátky tím, že budete točit Star Wars a Indiana Jonese. Fňukání tudíž můžeme přeskočit a pojďme řešit, kdo by to mohl odehrát ke všeobecné spokojenosti.

---

Vytáhni v hospodě: Za kým šel Spielberg s rolí Alana Granta z Jurského parku předtím, než obsadil Sama Neilla? Samozřejmě za Fordem, ten ale viděl příliš mnoho styčných ploch s Indym.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace