Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie chce do mafie


ikona
Mr. Hlad
margot robbie
Hvězda Vlka z Wall Street se chystá podívat mezi gangstery 

Ještě před rokem a půl její jméno skoro nikdo neznal, po Vlkovi z Wall Street se ale z Margot Robbie stala hodně žádaná herečka. A zdá se, že ji v budoucnu uvidíme celkem často a navíc v zajímavých projektech. Komorní sci-fi Z for Zachariah se prý podle reakcí z festivalu Sundance povedlo, zlodějská romance s Willem Smithem Focus má premiéru za pár týdnů a příští rok se Margot objeví v roli Harley Quinn v comicsovce Suicide Squad a také v novém Tarzanovi. Teď se navíc začala motat kolem autobiografické knihy Marisy Lankester Dangerous Odds. A nepůjde o klasicky nudný životopis.

 

Marisa Lankester byla nádherná blondýna, jejíž rodina patřila mezi newyorské prominenty. Měla ale ráda nebezpečí a adrenalin, a tak se pokusila na vlastní pěst proniknout do organizace, která měla na starost ilegální sportovní sázení. Točila se tu hromada peněz, ale hlavně tu byl Tony, jeden z hlavounů, který Marise totálně zblbnul hlavu, takže i když měli za zadkem FBI a museli utéct z Los Angeles do Las Vegas a později i do Karibiku, nic jim nechybělo. V Dominikánské republice ale spadla klec a všechny průšvihy, před nimiž se jim dařilo utíkat, si je našly. A nebylo to ani trochu hezké. Zní to trošku jako gangsterky Martina Scorseseho a na to budeme zvědaví vždycky. Zatím ale není známé jméno režiséra, jisté je jen to, že se o scénář postará Andrea Berloff, která napsala mizerné World Trade Center i blížící se příběh kapely NWA Straight Outta Compton.

--- 

Vytáhni v hospodě: Margot Robbie bojovala i o roli v nové Fantastické čtyřce, přednost ale dostala Kate Mara.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (2)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace