Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o DVD Expendables 3


ikona
Mr. Hlad
expendablessoutěž
Chcete domů třetí Postradatelné? Máme pro vás deset kousků 

Akční sága Sylvestera Stallona Expendables: Postradatelní se s diváky zatím rozloučila svým loňským třetím dílem a čtyřka je zatím v nedohlednu. Tahle parta důchodců ale určitě ukázala, že se ještě ani zdaleka necítí na to, aby seděli doma a koukali na Ordinaci v růžové zahradě. Teď si je můžete pozvat domů a užít si Stallona, Arnolda, Mela Gibsona,  Harrisona Forda, Dolpha Lundgrena, Terryho Crewse nebo Antonia Banderase kdykoliv budete chtít. Díky společnosti Bontonfilm totiž rozdáváme deset DVD.

Pokud byste jedno z nich chtěli, stačí, když nám na mail souteze@moviezone.cz napíšete odpověď na jednoduchou otázku. Kolik dílů trilogie Expendables Sylvester Stallone režíroval? Pak už to chce mít jen trochu štěstí a Postradatelní přijedou až k vám domů. Do předmětu mailu napište Soutěž Expendables a své odpovědi posílejte do pátku do 23:59, vítěze pak budeme kontaktovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace