Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

U Disneyho ulovili Hermionu


ikona
KarelR
disneyemma watson
Známá čarodějka si zatančí s chlupatým netvorem. 

Emma Watson se po konci Harryho Pottera zas tak neflákala. Byla výborná v Charlieho malých tajemstvích, Aronofonskyho biblickém dramatu Noe i v komedii Apokalypsa v Hollywoodu, kde si dělala srandu sama ze sebe. Že ji nepotkal žádný veliký hit? To je sice pravda, zrovna tohle by se ale mělo už brzy změnit.

 

Emma se totiž objeví v nové verzi Krásky a zvířete, kterou si bude chtít napravit resumé Bill Condon (Twilight sága: Rozbřesk). Půjde o hraný film, jenž by měl kráčet ve šlépějích mnoha hitů z posledních let (Alenka, Oz, Zloba...), dostane tudíž u Disneyho prvotřídní péči. Studio, které vyrábí jeden miliardový hit za druhým, ostatně ví, jak prodat celovečerní pohádku. A jestli v březnu uspěje i Branaghova Popelka, nebude pochyb o tom, že se Emma Watson vrátí mezi nejsledovanější mladé herečky současnosti. Což je jen a jen dobře.

---

Vytáhni v hospodě: Krásku a zvíře loni oživili Francouzi. A přestože si hlavní role zahráli Léa Seydoux a Vincent Cassel, tedy celkem známé tváře, byl z toho padesátimilionový propadák.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace