Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2014 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku. 

První díl letošní kostky vyšel minulý týden a nyní jej následuje druhý, ve které dojde na nejlepší herečky, hlášky nebo plakáty. Enjoy.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - Sex s operačním systémem z filmu Ona

Funkčnost takové Siri už leckdo z nás vyzkoušel. Ale tohle holt ještě neumí. Tohle je jinej level. Vzdychající operační systém s hlasem ScaJo by přitom asi rád otestoval leckdo. Minimálně v Jonzeho pecce to působilo mnohem příjemněji než obyčejné chvilky soukromé poezie s RedTube.

Osobní tip Civala: Sáňky v Grandhotelu Budapešť – Mám rád zimní radovánky. A rozhodně bych se chtěl projet na takhle žůžové sáňkařské dráze. Jen bych nemusel mít za zadkem krvežíznivého Willema Dafoea.

Osobni tip Imfa: Roadtrip s Jonem Favreauem v Chefovi - Možná to na první pohled nezní příliš zajímavě a Jon Favreau je v tomhle filmu spíš za morouse, ale taková americká výprava na palubě foodtrucku spojuje dvě velké osobní vášně - jídlo a cestování. Jen ten sporák bych asi drhnout nechtěl...

Osobní tip KarlaR: Setkání se svým starším já z X-Menů - A nemuseli bychom spolu ani mluvit. Stačilo by mi letmo zjistit, že to doklepu do rozumného věku a budou mi fungovat všechny orgány, ruce i nohy. Ehm, sorry, Charlesi.

Osobní tip Mr. Hlada: Útěk z vězení ve Strážcích Galaxie - Filmy o tom, jak se utíká z vězení, patří mezi moje vůbec nejoblíbenější. A vzhledem k tomu, že chemie mezi Strážci Galaxie byla parádní, fóry z nich padaly v každé scéně a zvládali i akci, bylo jasné, že tady to bude stát za to. A taky stálo, od náhodného spuštění alarmu až po shánění protézy, bez které se ven z vesmírného vězení zkrátka nedostanete.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace