Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2014 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku. 

První díl letošní kostky vyšel minulý týden a nyní jej následuje druhý, ve které dojde na nejlepší herečky, hlášky nebo plakáty. Enjoy.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - Inherent Vice

Paul Thomas Anderson si, jak známo, drží nejen absolutní autorskou svobodu i ve svázaném Hollywoodu, ale hlídá si i plnou kreativní kontrolu nad marketingovými kampaněmi svých snímků. U Inherent Vice se to náramně projevuje na plakátech, které přešly od retro neonů až k úžasným old-schoolovým character posterům, jež jsou „nakresleny“ tak fajnově, že by byly ozdobou na zdi i toho nejluxusnějšího kvartýru.

Osobní tip Civala: RoboCop – Úsporné. Retro i future. Stylové. Prostě cool. A ve všech variantách.

Osobní tip Imfa: Godzilla - Neuvěřitelně pestrá kampaň plná kreslených retro plakátů, moderních kubistických experimentů i blockbusterové klasiky. Marketing nám Godzillu ukázal z mnoha předvídatelných i netušených úhlů. Málokdy je k dispozici taková ikonografie jako v případě japonského monstra, ale o to víc zahřeje, že ji někdo zvládnul vytěžit.

Osobní tip KarlaR: Strážci Galaxie - Blockbusterové plakáty jsou čím dál tím tragičtější a bohužel se to týká i mocného Marvelu, který recykluje jako zběsilý. O to překvapivější tedy bylo, když se objevil hlavní plakát Strážců Galaxie a byla to taková nádhera, že bych ho z fleku poslal mezi ty největší sci-fi klasiky. Krásná práce!

Osobní tip Mr. Hlada: V srdci moře - Dobrodružnou novinku Rona Howarda studio přesunulo až na konec roku, což je sice mrzuté, zase to ale naznačuje, že tu jsou jisté kvality, kvůli nimž stojí za to rvát se o Oscara. Každopádně plakát s malou lodí a siluetou gigantické velryby je loňský, takže sem patří. Při pohledu na něj jsem pochopil, proč mají někteří lidé z oceánu strach.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace