Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2014 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku. 

První díl letošní kostky vyšel minulý týden a nyní jej následuje druhý, ve které dojde na nejlepší herečky, hlášky nebo plakáty. Enjoy.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - Soulož z Třístovky

Eva Green už sice není nejmladší a mohlo by se zdát, že ji zastíní lecjaké čerstvější maso, ale... ani náhodou! Femme fatale z Casina Royale má pořád čich na role, kde dokáže svou smyslnost, pokušitelství i výbuchy animální sexuality naplno prodat a i v pokračování 300 se jí to daří pekelně přesvědčivě. Můžete se kochat jejími křivkami v druhém Sin City, po třístovkové souloži, která mnohem víc připomíná zápas řeckořímský, vás ale bude trápit jen to, že jste s ní nezůstali sami na pustém ostrově někde v Egejském moři.

Osobní tip Civala:  Robbie Margot ve dveřích Vlkovi z Wall Street - Pánové, přiznejme si to. I kdybyste měli pět krásných dětí, i kdyby vám hrozili uřezáním koulí, i kdyby na vás doma čekala Olinka Schoberová v podvazcích (v mladém vydání, samozřejmě), stejně byste neodolali. A těch dvanáct sekund si náramně užili!

Osobní tip Imfa: Emily Ratajkowski na klíně Bena Afflecka - Kdo neznal Emily z videoklipu Robina Thickeho nebo ze všech těch internetů, pro toho muselo být její zjevení ve Zmizelé mimořádně příjemné. A co teprve, když si během půldruhé minuty najde cestu do Affleckových kalhot a hladově se dožaduje... no vy víte čeho. Kdo se nezpotil, ať hodí kamenem.

Osobní tip KarlaR: Líbačka s Rose Byrne ze Sousedů - S komediálními schopnosti to má Rose chvílemi na štíru, jakmile ale popadne dvakrát mladší blondýnu a předvede jí, jak se rajcují puberťáci, z fleku byste si ji pořídili domů.

Osobní tip Mr. Hlada: Emily Blunt v Na hraně zítřka - Emily Blunt umí zanechat dojem. Nejdřív prošla v Na hraně zítřka před nastoupenými vojáky zakutá do brnění jako bohyně zkázy (to není ta erektivní scéna!), a pak se neskutečně pomalu a neskutečně svůdně zvedala v tělocvičně ze země po tom, co si dala pořádně do těla. A člověk jen čuměl. Z jejího výrazu bylo evidentní, že moc dobře ví, že tahle scéna nemá ukazovat hloubku jejího charakteru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace