Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: zadarmo na Podivný experiment


ikona
Mr. Hlad
soutěž
Chcete si užít psychologický horor zadarmo a v hodně atraktivním a neobvyklém prostředí?  

Edgar Allan Poe je a nejspíš navždycky bude jedním z králů hororového žánru a filmaře jeho dílo láká poměrně často. Už tento čtvrtek bude mít premiéru napínák E. A. Poe: Podivný experiment, v němž se mladý lékař octne v psychiatrické léčebně daleko od civilizace a rychle zjistí, že ne všechno je tady v pořádku. Vlastně tu není v pořádku vůbec nic! O režii se postaral specialista na thrillery a horory Brad Anderson, jenž má na kontě kultovního Mechanika nebo nedávnou Tísňovou linku, a v hlavních rolích se objeví oscaroví Michael Caine a Ben Kingsley, Kate Beckinsale nebo Jim Sturgess.

A vy si na film můžete zajít zadarmo a užít si ho v hodně neobvyklém prostředí. V pátek a sobotu 23. a 24. ledna se totiž konají speciální projekce v kinosále přímo v psychiatrické léčebně v Bohnicích a mělo by jít o hodně neobvyklý zážitek. My pro vás máme 5x2 lístky a pokud o ně máte zájem, napište nám, kdo si zahrál E. A. Poea ve filmu Havran z roku 2012. Vaše odpovědi čekáme na mailu souteze@moviezone.cz nejpozději v úterý o půlnoci. Do předmětu napište Soutěž Poe a nezapomeňte napsat, na jaký den budete chtít lístky. Výherce budeme kontaktovat. Hodně štěstí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace