Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodinný animák s Rosou a Dorou


ikona
Mr. Hlad
Animák pro celou rodinu z dílny českých tvůrců má velké ambice. A nevypadá vůbec špatně 

Animovaný seriál Velká dobrodružství Rosy a Dory by měla být nejen zábavná podívaná pro prcky i jejich rodiče, ale i poučné příběhy, které dětem vysvětlí spoustu zajímavých věcí o světě kolem nich. Zábava by však měla být na prvním místě - a to i u mě, při vědomí, že díly tohohle seriálu kvůli svým otcovským povinnostem nejspíš uvidí k0C0UR s Civalem častěji než filmy Davida Cronenberga. :)

Na podzim bude mít v kinech a VOD premiéru první díl, v němž se budou zachraňovat krávy a cestovat kolem světa, to vše v kombinaci 2D postav a 3D prostředí. Na webu www.rosadora.tv už teď můžete najít dva minipříběhy, abyste si udělali obrázek o tom, co nás na podzim čeká, a do premiéry by jich mělo být celkem deset. Ještě víc se ovšem Rosa a Dora rozjedou příští rok, kdy se v televizi objeví dvaapadesát desetiminutových dílů a zaútočí i na zahraniční přijímače..

Celý projekt vzniká pod dohledem režiséra a výtvarníka Martina Dudy, který se může pochlubit nominací na studentského Oscara za sci-fi I am Bigger and Better. A my věříme, že díky téhle originální podívané rychle zapomeneme na to, že vrchol animovaných filmů v současné době reprezentuje Kozí příběh.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace