Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise pojede v drogách


ikona
Mr. Hlad
doug limantom cruise
Tom Cruise a režisér Na hraně zítřka opět spojí síly. A bude u toho hromada bílého prášku. 

Je mrzuté, že parádní Na hraně zítřka v kinech neuspělo zdaleka tak, jak by si zasloužilo, a dost možná i kvůli tomu dalších pár let neuvidíme žádnou military akční sci-fi. Fanoušky pořádných epických bitev s mimozemskými šmejdy ale povětšinou dost potěšilo a Tom Cruise si roli sraba, ze kterého se díky šanci dávat si bitku s nepřáteli znovu a znovu stal totální borec, viditelně užíval. Není proto překvapivé, že se mu spolupráce s režisérem Dougem Limanem zalíbila. A že s ním chystá další projekt.

Mělo by jít o thriller z drogového podsvětí osmdesátých let Mena, který má vycházet ze skutečných událostí. Jejich hrdinou (i když těžko říct, jak to s tím hrdinstvím bude) by měl být pilot Barry Seal, jenž tehdy začal pracovat pro kartel Medellin a stal se jedním z nejúspěšnějších pašeráků narkotik vůbec. Pak ho ale zpracovala CIA a DEA a on začal na své zaměstnavatele práskat a aby toho nebylo málo, přimotal se ještě ke skandálu, kdy americká vláda posílala zbraně do Iránu. Zní to jako celkem zajímavá látka, ze které by se dalo udělat jak realistické drama, tak pořádný napínák. Uvidíme, jakým směrem se Liman s Cruisem budou chtít vydat, ale lákavé jsou obě varianty.

--- 

Vytáhni v hospodě: Okolo Meny se původně motal Ron Howard.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace