Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok 2014 v kostce - 1. část

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
Joker: aha :D to musi vadit velkym hollyw. studiam :D
311854
Joker: aha :D to musi vadit velkym hollyw. studiam :D
0 0
reagovat

BenS

311795
[link="http://media.tumblr.com/tumblr_m3idfuhyVT1qb4gn3.gif"]Raději si pusť tento gif, než si dělat díru do televize.[/link]
BenS
0 0
reagovat

Star-Lord ?

Pro mě naprosto nejméně zábavná postava ze Strážců. Ukecanej debil, kazí celý film. :- Když vysvětloval, kde ho na těle kousla jaká holka, tak jsem mu málem dal do držky :)
311776
Pro mě naprosto nejméně zábavná postava ze Strážců. Ukecanej debil, kazí celý film. *:-* Když vysvětloval, kde ho na těle kousla jaká holka, tak jsem mu málem dal do držky :)
Star-Lord ?
0 0
reagovat
nejpusobivejsi scena: zaver Whiplash, 10 minutovy bici solo Milese Tellera.
311766
[b]nejpusobivejsi scena[/b]: zaver Whiplash, 10 minutovy bici solo Milese Tellera.
0 0
reagovat
flash: Protože je to taková ta pokrytecká eko-celebrita se soukromým letadlem? ;)
311765
flash: Protože je to taková ta pokrytecká eko-celebrita se soukromým letadlem? *;)*
0 0
reagovat
gossip tema: vie niekto preco je Dicaprio podla niektorych prvotriedny vôl? :D
311764
gossip tema: vie niekto preco je Dicaprio podla niektorych prvotriedny vôl? :D
0 0
reagovat
nejlepsi herec: dan stevens - v the guest si me omotal okolo prstu. jinak palec nahoru za ralpha fiennese.
nejpusobivejsi scena: konec under the skin - kdyz uz ledovej kak jako sem ja uroni slzu, tak to je neco.
nejvetsi udalost roku: syro - odbocim k hudbe, protoze tam me jedna udalost odrovnala vic nez jakakoliv jina od filmu. je to navrat aphexe twina v nejlepsi forme.
nejlepsi bitka: coherence - nejhorsi protivnik ses ty sam. bitka v koupelne vladne.
nejoblibenejsi postava: kylie bucknell - z houseboundu. mam rad potavy, ktery mi nejsou sympaticky hned od prvniho pohledu, ale musim si k nim hledat cestu a o to je to pouto silnejsi. ma vybornej smysl pro humor a ke konci ukaze, ze je i trochu citlivka.
nejvetsi bizarnost: maps to the stars - existujou zabavny bizarnosti. tohe k nim nepatri. je to hrozne ubijejici.
nejvtipnejsi scena: quaalude - tady nebudu nic vymejslet. u nasedani do auta ve vlkovi se smal kazdej do jednoho v celym sale. to nema konkureci
311761
[b]nejlepsi herec[/b]: [link="http://www.empireonline.com/features/movie-breakout-star-dan-stevens/"]dan stevens[/link] - v the guest si me omotal okolo prstu. jinak palec nahoru za ralpha fiennese. [b]nejpusobivejsi scena[/b]: konec under the skin - kdyz uz [link="http://youtu.be/uudOwj0T-nU"]ledovej kak[/link] jako sem ja uroni slzu, tak to je neco. [b]nejvetsi udalost roku[/b]: syro - odbocim k hudbe, protoze tam me jedna udalost odrovnala vic nez jakakoliv jina od filmu. je to navrat aphexe twina v nejlepsi [link="http://youtu.be/RUAJ8KLGqis"]forme[/link]. [b]nejlepsi bitka[/b]: coherence - nejhorsi protivnik ses ty sam. bitka v koupelne vladne. [b]nejoblibenejsi postava[/b]: kylie bucknell - z houseboundu. mam rad potavy, ktery mi nejsou sympaticky hned od prvniho pohledu, ale musim si k nim hledat cestu a o to je to pouto silnejsi. ma vybornej smysl pro humor a ke konci ukaze, ze je i trochu citlivka. [b]nejvetsi bizarnost[/b]: maps to the stars - existujou zabavny bizarnosti. tohe k nim nepatri. je to hrozne ubijejici. [b]nejvtipnejsi scena[/b]: quaalude - tady nebudu nic vymejslet. u nasedani do auta ve vlkovi se smal kazdej do jednoho v celym sale. to nema konkureci
0 0
reagovat
Nejlepší herečka: Rosamund Pike / Amy ;)
Nejpůsobivější scéna: Vlna v Interstellaru či připojování, těžko se mi to vybírá
Největší událost roku: STAR WARS THE FORCE AWAKENS TEASER
Nejlepší bitka: Caesar vs. Koba finále a pak samozřejmě asi bahno z Raidu 2 :+
Nejoblíbenější postava: Gretta (Keira Knightley) z Begin Again, protože je to taková romančitější, milejší, hezčí a pozitivnější verze Llewyna Davise, proto taky v top 10 skončila tahle indie místo té jeho
Největší bizarnost: potvrzení toho epickýho castingu pro Suicide Squad, still cannot believe that
Nejvtipnější scéna: "are you trying to have sex with me?" z 22 Jump Street a v těsném závěsu Michelangelo ze Želvích Ninjů: "I so did not understand the ending of Lost!" :)
311756
Nejlepší herečka: Rosamund Pike / Amy ;) Nejpůsobivější scéna: Vlna v Interstellaru či připojování, těžko se mi to vybírá Největší událost roku: STAR WARS THE FORCE AWAKENS TEASER Nejlepší bitka: Caesar vs. Koba finále a pak samozřejmě asi bahno z Raidu 2 *:+* Nejoblíbenější postava: Gretta (Keira Knightley) z Begin Again, protože je to taková romančitější, milejší, hezčí a pozitivnější verze Llewyna Davise, proto taky v top 10 skončila tahle indie místo té jeho Největší bizarnost: potvrzení toho epickýho castingu pro Suicide Squad, still cannot believe that Nejvtipnější scéna: "are you trying to have sex with me?" z 22 Jump Street a v těsném závěsu Michelangelo ze Želvích Ninjů: "I so did not understand the ending of Lost!" *:)*
0 0
reagovat
MAJkLSON: Za ty kozy jo, ale hrozně zábavná byla hlavně její Artemisia v sequelu 300. Tu taky ještě nikdo nezmiňoval. :)
311753
MAJkLSON: Za ty kozy jo, ale hrozně zábavná byla hlavně její Artemisia v sequelu 300. Tu taky ještě nikdo nezmiňoval. :)
0 0
reagovat
Souhlasim vicemene se vsim, co bylo napsano, takze se nebudu opakovat a zminim to dobre, co jeste nikdo nenapsal:
Nej herec: Tom Hardy v Locke (asi to neslo do kin v CR, ale psat McConaugheyho, tim bych porusil to, co jsem napsal vys)
Nejpusobivejsi scena: Uplny zaver Edge of Tomorrow, kdy Tom Cruise prichazi k Emily Blunt, lesknou se mu oci radosti, pak prohodi par slov a mrd tam ten presne pasujici song od Johna Newmana.
Nejvetsi udalost: Trabantem az na konec sveta v kine a zaroven i jako serial v TV (hltal jsem kazdy dil).
Nejlepsi bitka: X-Men, bitka v budoucnosti te mutantky s temi roboty za pomoci tech portalu
Nej postava: Eva Green v Sin City (you know what I am talking about:) anebo Godzilla
Nejvtipnejsi scena: Zaverecne titulky 22 Jump Street
311752
Souhlasim vicemene se vsim, co bylo napsano, takze se nebudu opakovat a zminim to dobre, co jeste nikdo nenapsal: [b]Nej herec[/b]: Tom Hardy v Locke (asi to neslo do kin v CR, ale psat McConaugheyho, tim bych porusil to, co jsem napsal vys) [b]Nejpusobivejsi scena[/b]: Uplny zaver Edge of Tomorrow, kdy Tom Cruise prichazi k Emily Blunt, lesknou se mu oci radosti, pak prohodi par slov a mrd tam ten presne pasujici song od Johna Newmana. [b]Nejvetsi udalost[/b]: Trabantem az na konec sveta v kine a zaroven i jako serial v TV (hltal jsem kazdy dil). [b]Nejlepsi bitka[/b]: X-Men, bitka v budoucnosti te mutantky s temi roboty za pomoci tech portalu [b]Nej postava[/b]: Eva Green v Sin City (you know what I am talking about:) anebo Godzilla [b]Nejvtipnejsi scena[/b]: Zaverecne titulky 22 Jump Street
0 0
reagovat
Herec: Ethan Hawke - už má poslední zhruba tři roky nenápadnej, ale působivej návrat do vyšších lig. Navíc letos ovládl Chlapectví a přesvědčivě vedl Predestination. Škoda, že nevzal Dr. Strange.
Scéna: Záznam v Interstellar
Událost: Teaser na Star Wars
Bitka: Raid 2 - finále
Postava: Rita Vrataski/John Wick
Bizarnost: povídka JGL v Sin City 2
Nejvtipnější scéna: titulky 22 Jump Street.
311749
[b]Herec:[/b] Ethan Hawke - už má poslední zhruba tři roky nenápadnej, ale působivej návrat do vyšších lig. Navíc letos ovládl Chlapectví a přesvědčivě vedl Predestination. Škoda, že nevzal Dr. Strange. [b]Scéna:[/b] Záznam v Interstellar [b]Událost:[/b] Teaser na Star Wars [b]Bitka:[/b] Raid 2 - finále [b]Postava:[/b] Rita Vrataski/John Wick [b]Bizarnost:[/b] povídka JGL v Sin City 2 [b]Nejvtipnější scéna[/b]: titulky 22 Jump Street.
0 0
reagovat
Nejlepší herec: Matthew McConaughey - Všechno bylo vypsané od redakce. Měl neskutečně silný rok.
Nejpůsobivější scéna: Interstellar - Připojování modulu, sledování záznamu. Zmizelá - postelová scéna. Na hraně zítřka - scéna s chaty, kdy je během pěti minut rozvinut vztah mezi hlavními postavy a má to emoce jak sviň.
Největší událost: Hoffman a Star Wars
Nejlepší bitka: Raid 2 - Scéna, kdy trojice zabijáku likviduje gangstery a používají mačetu, basebalku a kladiva.
Nejoblíbenější postava: Jordan Belfort, Bill Cage, Groot a Rocket
Největší bizarnost : Transcendence - Kdo viděl moc dobře ví o čem je řeč.
Nejvtipnější scéna: Jízda v autě ve Vlkovi, Tatum jak křičí na Ice Cube o jeho dceři.
311748
Nejlepší herec: Matthew McConaughey - Všechno bylo vypsané od redakce. Měl neskutečně silný rok. Nejpůsobivější scéna: Interstellar - Připojování modulu, sledování záznamu. Zmizelá - postelová scéna. Na hraně zítřka - scéna s chaty, kdy je během pěti minut rozvinut vztah mezi hlavními postavy a má to emoce jak sviň. Největší událost: Hoffman a Star Wars Nejlepší bitka: Raid 2 - Scéna, kdy trojice zabijáku likviduje gangstery a používají mačetu, basebalku a kladiva. Nejoblíbenější postava: Jordan Belfort, Bill Cage, Groot a Rocket Největší bizarnost : Transcendence - Kdo viděl moc dobře ví o čem je řeč. Nejvtipnější scéna: Jízda v autě ve Vlkovi, Tatum jak křičí na Ice Cube o jeho dceři.
0 0
reagovat
Nejlepší herec:Chris Pratt - pro mě absolutně neznámý herec, který ve Strážcích Galaxie dokázal přesně vybalancoval míru sympatie, odvahy, geekovství a jisté nešikovnosti, absolutní trefa, navíc to potvrdil v Lego příběhu, takže byl vlastně součástí dvou největších filmových "překvapení".

Nejpůsobivější scéna:Interstellar - pokud by se jednalo čistě o emoce, tak vévodí sledování záznamu v Interstellaru, které nemá a ani nemůže mít konkurenci. Jako černého koně bych zvolil výsadek v Godzille, ten mě odrovnal už v traileru a v kině došlo na opravdové mrazení.

Největší událost:Teaser na Star Wars - ač nejsem nějaký fanoušek a ani jsem Hvězdné války komplet neviděl, tak tenhle teaser mě navnadil nejen do kina na jeden film, ale vlastně na shlédnutí další šesti, což se jen tak nepodaří :)

Nejlepší bitka:Raid 2 - tady je to celkem těžké rozhodování, bitka v bahně musela dát strašně práce, je vypiplaná k dokonalosti, ale přece jen volím závěrečnou bitku v kuchyni - jeden na jednoho, do absolutního vyčerpání, vrchol filmu.

Nejoblíbenější postava: Mýval - něco takového tu prostě není každý rok, tak asi proto.

Největší bizarnost :Lucy - celý film byl mimo, ale závěr byl už natolik WTF, že nejde dát nic jiného.

Nejvtipnější scéna: Nejvtipnější scéna Vlk z Wall street a diCapriova mozková lobotomie - tahle scéna utkvěla v paměti hodně dlouho a byla předmětem častých debat u piva, naprosto převyšuje všechno z už tak zábavného filmu, navíc uvádí diCapria do nového světla co se týká hereckých schopností a možností.
311751
[b]Nejlepší herec:[/b]Chris Pratt - pro mě absolutně neznámý herec, který ve Strážcích Galaxie dokázal přesně vybalancoval míru sympatie, odvahy, geekovství a jisté nešikovnosti, absolutní trefa, navíc to potvrdil v Lego příběhu, takže byl vlastně součástí dvou největších filmových "překvapení". [b]Nejpůsobivější scéna:[/b]Interstellar - pokud by se jednalo čistě o emoce, tak vévodí sledování záznamu v Interstellaru, které nemá a ani nemůže mít konkurenci. Jako černého koně bych zvolil výsadek v Godzille, ten mě odrovnal už v traileru a v kině došlo na opravdové mrazení. [b]Největší událost:[/b]Teaser na Star Wars - ač nejsem nějaký fanoušek a ani jsem Hvězdné války komplet neviděl, tak tenhle teaser mě navnadil nejen do kina na jeden film, ale vlastně na shlédnutí další šesti, což se jen tak nepodaří *:)* [b]Nejlepší bitka:[/b]Raid 2 - tady je to celkem těžké rozhodování, bitka v bahně musela dát strašně práce, je vypiplaná k dokonalosti, ale přece jen volím závěrečnou bitku v kuchyni - jeden na jednoho, do absolutního vyčerpání, vrchol filmu. [b]Nejoblíbenější postava: [/b]Mýval - něco takového tu prostě není každý rok, tak asi proto. [b]Největší bizarnost :[/b]Lucy - celý film byl mimo, ale závěr byl už natolik WTF, že nejde dát nic jiného. [b]Nejvtipnější scéna: [/b]Nejvtipnější scéna Vlk z Wall street a diCapriova mozková lobotomie - tahle scéna utkvěla v paměti hodně dlouho a byla předmětem častých debat u piva, naprosto převyšuje všechno z už tak zábavného filmu, navíc uvádí diCapria do nového světla co se týká hereckých schopností a možností.
0 0
reagovat
Herec: McConaughey
Scéna: připojování modulu v Interstellar
Událost: neskutečný úspěch Frozen / nejhvězdnější comicsový casting ever má Suicide Squad
Bitka: asi ta úvodní v Captainovi 2
Postava: Zeki Müller
Bizarnost: Dr. Kafka, Max Dillon a Harry Osborn v druhém Amazing Spider-Manovi
Nejvtipnější: velká většina Vlka, Pana učitele a závěrečné titulky 22JS
311745
Herec: McConaughey Scéna: připojování modulu v Interstellar Událost: neskutečný úspěch Frozen / nejhvězdnější comicsový casting ever má Suicide Squad Bitka: asi ta úvodní v Captainovi 2 Postava: Zeki Müller Bizarnost: Dr. Kafka, Max Dillon a Harry Osborn v druhém Amazing Spider-Manovi Nejvtipnější: velká většina Vlka, Pana učitele a závěrečné titulky 22JS
0 0
reagovat
Herec: McConaughey
Scéna: připojování modulu v Interstellaru. Nedýchal jsem.
Událost: teaser na SW VII.
Bitka: celý Raid 2, mám-li vybrat jen jednu, tak taky bahno
Postava: Star-Lord
Bizarnost: neschopnost Sony natočit dobrého Spider-Mana
Vtip: zfetovaná jízda a souboj ve Vlkovi z Wall Street

Dost se shodnu s redakcí... ostatně i proto jsem na MZ správně :)

Tyhle žebříčky mi vždycky víc než co jiného připomenou že se pořád točí výborné filmy.
311743
[b]Herec:[/b] McConaughey [b]Scéna:[/b] připojování modulu v Interstellaru. Nedýchal jsem. [b]Událost:[/b] teaser na SW VII. [b]Bitka:[/b] celý Raid 2, mám-li vybrat jen jednu, tak taky bahno [b]Postava:[/b] Star-Lord [b]Bizarnost:[/b] neschopnost Sony natočit dobrého Spider-Mana [b]Vtip:[/b] zfetovaná jízda a souboj ve Vlkovi z Wall Street Dost se shodnu s redakcí... ostatně i proto jsem na MZ správně *:)* Tyhle žebříčky mi vždycky víc než co jiného připomenou že se pořád točí výborné filmy.
0 0
reagovat
Najlepší herec: Andy Serkis - lebo dokazuje, že je bohom motion-capture herectva a zaslužil by si už konečne tú nomináciu na Oscara.
Najpôsobivejšie scéna: Scéna na Havaji v Godzille - fantasticky vygradovaná scéna. Po záverečnom reve Godzilly ma ešte dlho mrazilo. Hneď za ňou je potom scéna pozerania správ z Interstellaru.
Najväčšia udalosť: Sony Hack a teaser na Star Wars
Najlepšia bitka: Kuchyňská bitka v Raid 2
Najobľúbenejšia postava: Groot - minimálne za túto scénu, ktorú absolútne zbožňujem.
Najvtipnejšia scéna: Tatum zistí, že Hill spí s dcérou Ice Cuba - zdatne jej lebo sekunduje aj scéna obeda s rodičmi.
311742
[b]Najlepší herec[/b]: Andy Serkis - lebo dokazuje, že je bohom motion-capture herectva a zaslužil by si už konečne tú nomináciu na Oscara. [b]Najpôsobivejšie scéna[/b]: Scéna na Havaji v Godzille - fantasticky vygradovaná scéna. Po záverečnom reve Godzilly ma ešte dlho mrazilo. Hneď za ňou je potom scéna pozerania správ z Interstellaru. [b]Najväčšia udalosť[/b]: Sony Hack a teaser na Star Wars [b]Najlepšia bitka[/b]: Kuchyňská bitka v Raid 2 [b]Najobľúbenejšia postava[/b]: Groot - minimálne za túto [link="https://www.youtube.com/watch?v=nZR9gggVOLk"]scénu[/link], ktorú absolútne zbožňujem. [b]Najvtipnejšia scéna[/b]: Tatum zistí, že Hill spí s dcérou Ice Cuba - zdatne jej lebo sekunduje aj scéna obeda s rodičmi.
0 0
reagovat
Herec: nikdo mi nepřišel úplně boží, nakonec bych asi dal toho kluka z Boyhood
Scéna: sex ve Zmizelé; ne-připojení modulu k lodi v Interstellar; Bilbo a Gandlaf si vyklepávají fajfky a nad tím vším nejlepší Bitka.
Událost: smrt Hoffmana a H.R.Gigera (ok, ne stoprocentně filmová, ale trochu jo)
Bitka: indonéská verze Ano, šéfe! v Raid 2
Postava: Mýval
Bizarnost: Whoopi Goldberg v Želvách Ninja
Vtip: "Všechno bude v pořádku," Rosamund Pike ukládá vyděšeného Afflecka do postele, jako malé děcko; "Tak už stojím, jste šťastný?! Všichni tu stojíme v kruhu jako parta kokotů," Strážci Galaxie; "Láska překonává čas i prostor," Interstellar
311739
[b]Herec[/b]: nikdo mi nepřišel úplně boží, nakonec bych asi dal toho kluka z Boyhood [b]Scéna[/b]: sex ve Zmizelé; ne-připojení modulu k lodi v Interstellar; Bilbo a Gandlaf si vyklepávají fajfky a nad tím vším nejlepší Bitka. [b]Událost[/b]: smrt Hoffmana a H.R.Gigera (ok, ne stoprocentně filmová, ale trochu jo) [b]Bitka[/b]: indonéská verze Ano, šéfe! v Raid 2 [b]Postava[/b]: Mýval [b]Bizarnost[/b]: Whoopi Goldberg v Želvách Ninja [b]Vtip[/b]: "Všechno bude v pořádku," Rosamund Pike ukládá vyděšeného Afflecka do postele, jako malé děcko; "Tak už stojím, jste šťastný?! Všichni tu stojíme v kruhu jako parta kokotů," Strážci Galaxie; "Láska překonává čas i prostor," Interstellar
0 0
reagovat
Nejlepší herec: Chris Pratt (svou rolí ve Strážcích mě zaujal třeba daleko víc, než Matt se svým neustálým šeptáním v obou loňských filmech, byť to špatný herec není).
Nejpůsobivější scéna: seskok z letadla v Godzille, postelová scéna v GG a slow-mo v X-Menech.
Největší událost roku: Smrt Robina Williamse, teaser na SW ... (a po spoustě let konečně vyšlo druhý Sin City :D)
Nejlepší bitka: bahenní masakr a kuchyňský masakr v druhým Raidu 2 ... epicky epický. :+
Nejoblíbenější postava: Star-Lord, Amy Dunne
Největší bizarnost: celý Amazing Spider-Man 2
Nejvtipnější scéna: Vlk a 22 Jump Street - Ice Cubovo reakce na zjištění, že Schmidt spí s jeho dcerou. :D :+
311738
[b]Nejlepší herec:[/b] Chris Pratt (svou rolí ve Strážcích mě zaujal třeba daleko víc, než Matt se svým neustálým šeptáním v obou loňských filmech, byť to špatný herec není). [b]Nejpůsobivější scéna:[/b] seskok z letadla v Godzille, postelová scéna v GG a slow-mo v X-Menech. [b]Největší událost roku:[/b] Smrt Robina Williamse, teaser na SW ... (a po spoustě let konečně vyšlo druhý Sin City *:D*) [b]Nejlepší bitka:[/b] bahenní masakr a kuchyňský masakr v druhým Raidu 2 ... epicky epický. *:+* [b]Nejoblíbenější postava:[/b] Star-Lord, Amy Dunne [b]Největší bizarnost:[/b] celý Amazing Spider-Man 2 [b]Nejvtipnější scéna:[/b] Vlk a 22 Jump Street - Ice Cubovo reakce na zjištění, že Schmidt spí s jeho dcerou. *:D* *:+*
0 0
reagovat

McConaughey

McConaugheymu neberu jeho hereckej talent, od přiblblejch romantickejch rolí dojít až do Interstellaru, to jako klobouček .... ale může mi někdo říct, proč v Interstellaru tak neustále, dramaticky a nesnesitelně šeptá? :D já myslel, že vzteky skočim na plátno a roztrhám ho. A podle referencí z blízkého okolí a z pár diskuzí právě na moviezonu, nejsem jedinej :))
311732
McConaugheymu neberu jeho hereckej talent, od přiblblejch romantickejch rolí dojít až do Interstellaru, to jako klobouček .... ale může mi někdo říct, proč v Interstellaru tak neustále, dramaticky a nesnesitelně šeptá? *:D* já myslel, že vzteky skočim na plátno a roztrhám ho. A podle referencí z blízkého okolí a z pár diskuzí právě na moviezonu, nejsem jedinej :))
McConaughey
0 0
reagovat

Nejvtipnější scéna

To by byl vážně ultimátní souboj, mezi telefonátem z vlka, a Schmidt is fucking captains dauuughter :) :)
311727
To by byl vážně ultimátní souboj, mezi telefonátem z vlka, a Schmidt is fucking captains dauuughter :) :)
Nejvtipnější scéna
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se