Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2014 v kostce - 1. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší scény, herci, postavy, bizarnosti, bitky, události a nejvtipnější momenty loňského roku 

Po nejlepších a nejhorších filmech budeme i tentokrát malinko konkrétnější. I v letošním Roku v kostce se dozvíte, kteří herci nás posadili na zadek, jaké scény na nás nejvíc zapůsobily, u jakých bitek jsme měli chuť vrazit loket do ksichtu člověku na sedačce vedle nás, nebo co nás v kině nejvíc rozesmálo. I tentokrát jsme se volili velký celoredakční tip, ale dostane se i na osobní favority. Druhou část žebříčku očekávejte za týden.

Redakční tip - Hack Sony

 

Když si hackeři vyhlédli Sony a rozhodli se světu ukázat, jak to v téhle firmě chodí, asi z toho dost lidí mělo hodně špatné spaní. Ale my jsme zjistili, jak se tu nakládá s financemi, že o Spider-Mana nestojí ani diváci, ale nejspíš ani samotné studio, že je Angelina Jolie podle všeho rozmazlená slepice a že Leonardo DiCaprio má u některých pověst prvotřídního vola. Na svět se dostaly informace o nové Bondovce a celé to bylo zakončené výhružkami ze Severní Koreje, kde nebyli ani trošku nadšeni z toho, že Seth Rogen a James Franco hodlají vydělávat peníze a rozesmívat lidi filmem o tom, že Kim Jong-un je idiot. Ať už to celé budete brát jako teroristický útok nebo unikátní šanci podívat se do zákulisí průmyslu, v loňském roce bychom jen těžko hledali událost, která by filmovým průmyslem takhle otřásla.

 

Osobní tip Civala: Smrt Philipa Seymoura Hoffmana - Ano, herci umírají. Když ale odejde znenadání jeden z těch vůbec nejlepších, na vrcholu tvůrčích sil, v chabých 46 letech, je to jednoduše smutné. U zprávy o skonu Hoffmana jsem cítil pro kinematografii větší ztrátu než u infa o skonu Robina Williamse nebo Paula Walkera.

Osobní tip imfa: Ledové království - Tenhle animák jsem v kinech úspěšně odignoroval, protože mi připadal jako kopie Na vlásku s otravným sněhulákem. A pak jsem se o pár týdnů později podíval na čísla. A o pár měsíců taky. Čísla pořád rostla! Film pořád otravoval v kině a dokonce vznikla karaoke verze. A pak přišla merchandisingová vlna. V libovolném americkém krámě se před Frozen neschováte, hračkový a bazmekový masakr srovnatelný snad jen s pixarovskými Auty. Neuvěřitelná trefa filmu, který měl premiéru už v roce 2013, ale mluví se o něm dodnes. 

Osobní tip KarlaR: Oznámení Infinity War - Marvelácké oznámení Fáze 3 bylo skvělé samo o sobě, korunoval ho ale teaser dvoudílné trojky Avengers, ve které se konečně protnou osudy všech oblíbených hrdinů a mocného Thanose. Marvel tuhle upoutávku vyždímal do poslední infarktové kapičky, to vygradovavé napětí budu mít v uších ještě hodně dlouho.

Osobní tip Mr. Hlada: Teaser na Hvězdné války - Hvězdné války jsou pro mě srdcovka a jeden z nejzásadnějších filmů vůbec a na další díl se těším víceméně od okamžiku, kdy jsem z kina vylezl z Pomsty Sithů. A k absolutnímu nadšení mi stačil teaser, ve kterém J. J. Abrams představí pár nových postav a pak vypustí na plátno Malého Sokola, který se v epickém záběru prolétne nad Tatooinem a vrhne se vstříc Tie-Fighterům. Přesně tohle jsem chtěl celých deset let vidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace