Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledají se mladí X-Meni


ikona
Mr. Hlad
x-men
Objeví se v rolích Storm, Cyclopse a Jean Grey hvězdy Kingsmana nebo Hry o trůny?  

Loňská comicsovka X-Men: Budoucí minulost dokázala v kinech urvat slušné peníze, celosvětově víc než dvojnásobek toho, co utržila První třída. Až příští film, X-Men: Apocalypse, ale nejspíš ukáže, jestli to bylo kvalitou a sílou značky, nebo tím, že se vrátili staří hrdinové. Každopádně Apocalypse se má odehrávat v osmdesátých letech a parta mutantů pod vedením profesora Xaviera si to rozdá s nepřítelem, jenž je tak drsný, že se jeho jméno dostalo až do názvu filmu. Apocalypse si zahraje Oscar Isaac a hvězdnost by sérii měl dodat Channing Tatum v roli Gambita.

 

Objeví se ale i staří hrdinové, jen trošku mladší. Dorazí totiž Cyclops, Storm i Jean Grey, které si v původní trilogii zahráli James Marsden, Halle Berry a Famke Janssen. Tentokrát budou ale výrazně mladší a Foxové už hledají herce, kteří by jim měli propůjčit tvář. U Cyclopse je ve hře Tye Sheridan z dramatů Joe a Mud, Jamie Blackley, kterého jste mohli zahlédnout v Jestli zůstanu a hlavně Taron Edgerton z blížícího se akčňáku Kingsman: Tajná služba. Okolo Storm se motá nepříliš známá Alexandra Shipp a disneyovská hvězdička Zendaya. No a nejzajímavější to je u Jean Grey, tam jsou ve hře prověřená Saoirse Ronan nebo Sophie Turner ze Hry o trůny. Na to, kdo si mutanty zahraje, si asi ještě chvilku počkáme. Vvzhledem k tomu, že zrovna casting je Singerova nejsilnější stránka, se ale fakt asi bát nemusíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace