Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars nebo Raid?


ikona
Mr. Hlad
raidstar wars
J. J. Abrams láká do Hvězdných válek nejlepší filmové řezníky 

Člověk by čekal, že když si nové Hvězdné války odbudou premiéru ani ne za dvanáct měsíců, už nás projekt nemá moc čím překvapit. Jasně, o příběhu víme kulový, ale nějakou představu o tom, jak film bude vypadat, kdo se v něm objeví a jakou by měl mít atmosféru, si už díky teaseru, režijnímu stylu J. J. Abramse a spoustě informací z natáčení udělat můžeme. Ale ne, pořád nevíme všechno. Pořád se můžou objevit zprávy, které fanoušky doslova posadí na zadek. Jako třeba tahle. Abrams údajně zlákal pro námi nejočekávanější film letošní sezóny hvězdy akční série Raid.

 

Před kamerou by se měli objevit Iko Uwais, Yayan Ruhian a Cecep Arif Rahman. Jména asi nikomu krom fandů asijské akční školy nic neřeknou, ale když vám prozradíme, že Uwais (toho snad znáte, ne?) se promlátil oběma filmy jako hlavní hrdina, Ruhian měl na starost choreografii, v jedničce si zahrál hlavního padoucha a ve dvojce měl parádní souboj v restauraci a Rahman si to zase na konci druhého dílu rozdal v kuchyni na nože s hlavním hrdinou, asi se těšit začnete. Zkrátka to jsou ti nejlepší z nejlepších. Koho budou hrát, zatím nikdo prozradit nechce, ale bylo by velké překvapení, kdyby se zhostili rolí pacifistických farmářů nebo politiků z odboru z galaktického ministerstva bez portfeje. Dost možná prý ani hrát nebudou a na starost dostanou jen akci a kaskadérské kousky, ale to by konec konců mělo milovníkům akce ke spokojenosti stačit. Abrams navíc prohlásil, že hodlá používat praktické efekty místo CGI, pokud to bude možné, takže prostor tahle parta z Indonésie evidentně dostane.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se Iko Uwais vrhl na kariéru profesionálního lamače kostí, hrál v Jakarte fotbal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace