Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyber si svůj osud...


ikona
imf
final destination 3
 

Nezvratný osud zjevně není tak nezvratný, jak jsme si doposud mysleli. Zatímco čeští diváci budou ještě dobré tři měsíce čekat na kinopremiéru třetího dílu populární hororové série, v Americe už se plánuje DVD release, který nabídne originální fíčuru.

Možná si z dětství pamatujete na "hry na hrdiny". Nemyslím teď zrovna Dračí doupě, ale takové ty útlé knížečky typu "Staň se nindžou a prožij dobrodružství". Nebyly psány jako klasická próza, šlo většinou o detailní popis prostředí, zakončený pragmatickou nabídkou "chceš-li jít doleva, nalistuj stranu 38, chceš-li jít doprava, nalistuj stranu 74, chceš-li kakao, zavolej maminku". Takže jste listovali knihou vpřed i vzad a nakonec jste buď zdárně příběhem prošli, nebo skončili v nějaké literární pasti. Svým způsobem to byl předchůdce počítačových textovek nebo televizního kinoautomatu. Měli jste tu jemnou iluzi volby. A právě něco takového se objeví i na DVDčku s Nezvratným osudem 3.

Jako by Jamesu Wongovi nestačilo, že musel dodatečně přetočit některé scény pro uvedení v kinech (taky jsem mu to dal pořádně sežrat a vzhledem k tomu, že jsem si po zhlédnutí trojky v krátkém časovém úseku naservíroval i předchozí díly, skoro se mi teď zdá, že jsem byl ještě příliš milosrdný), on se rozhodl podojit New Line Cinema o další milion dolarů, aby mohl připravit bonus, který vám na sedmi místech děje (ve speciální verzi filmu, kterou musíte aktivovat z menu) nabídne různé způsoby řešení. Pokud se rozhodnete jinak než hlavní hrdinka filmu, čekají vás bonusové scény, které Wong se svým štábem natočil. Zní to docela lákavě, ne? Tohle dodatečné vylepšování je mimochodem jakýmsi prokletím celé série. U jedničky musel být přetočeno kompletně celé finále (a Wong to tenkrát rozhodně napodruhé vzal za lepší konec), nějaké ty změny na poslední chvíli se nevyhnuly ani dvojce.

DVD vychází 25. června, tj. čtyři dny před českou kinopremiérou. Je na čase opět zatleskat našim distributorům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace