Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychlý a zběsilý Star Trek


ikona
KarelR
justin linstar trek
Kdo definitivně převezme štafetu po Abramsovi? 

AKTUALIZACE: Paramount stanovil premiéru na 8. července 2016.

---

Když se J. J. Abrams ujal sedmé epizody Star Wars, nechal tím ve štychu nový Star Trek. Jeho režii si rychle vybojoval Roberto Orci, scenárista a producent předchozích dvou filmů, ten ale kormidlo Enterprise nedávno opustil. Hned na to se rozpoutala zběsilá honba za náhradníkem, protože je ve hře premiéra v roce 2016 (50. výročí značky). A několikatýdenní spekulace utichly až nyní se zprávou, že Paramount konečně ulovil pořádnou režijní jistotu.

Nového Star Treku by se totiž měl definitivně ujmout Justin Lin, režisér posledních 4 dílů Rychle a zběsile. Lin začínal jako otloukánek, který si s filmovou akcí moc nerozuměl. Za posledních 8 let se ale vypracoval v adrenalinového borce, jehož kariérním vrcholem bylo Rychle a zběsile 5, a v poslední době chystal pokračování Bourneova odkazu s Jeremym Rennerem.

 

Jak tedy může mít čas na Star Trek? Návrat Paula Greengrasse a Matta Damona k bourneovské sérii odsunul film s Rennerem na druhou kolej. A Lin najednou mohl vzít nejen režii druhé série Temného případu (natočí úvodní dva díly), ale také příští Star Trek, ve kterém rozhodně nebude nouze o těžkotonážní akci. Zvládne ale Lin i to ostatní stejně dobře jako Abrams? Inu, "kámoši jsou rodina" a "posádka je rodina" k sobě nemají zas tak daleko, tak se snad o Kirka a spol. nemusíme bát.

---

Vytáhni v hospodě: Dieseloviny jsou fajn, ale Linovým majstrštykem je první painballová epizoda Community.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace