Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #275 o Šmakovi a kalbách


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak se točilo Chlapectví? Kdo je Ron Swanson? A jak se stavěla grootí houpačka? 

Obyčejný prosincový výplach.

Strážci Galaxie týdne

Upřímné trailery nedávno přiznaly, že je dvojka Kapitána super, a zásadní počet ran neschytali ani Strážci Galaxie. Pánové ze Screen Junkies se veskrze zasekli na tom, že jde o vesmírné Avengers se slabým záporákem. Pořád ale sestříhali dost zábavných pět minut.

Opice týdne

Ano, zcela upřímné upoutávky se dočkal i Úsvit planety opic. Ten už dostává o něco větší čočku, všechno ale samozřejmě přebíjí jedna věc - nájezd se dvěma samopaly!

 

Rozhovor týdne

Stephen Colbert se poslední týdny výrazně podílí na hobití propagaci. Jeho zdaleka největším kouskem je přitom interview se samotným drakem Šmakem. Ne s Benedictem Cumberbatchem. S drakem Šmakem!

 

Režiséři týdne

Každoroční kulaté stoly od Hollywood Reporter jsou vynikající. Herci, herečky, scenáristé nebo režiséři, kteří mají za sebou obzvlášť dobrý rok, se prostě sejdou v jedné místnosti a hodinku kecají o všem možném. Děly se zajímavé věci i letos? Samozřejmě. Když totiž sesadíte Linklatera, Nolana nebo Angelinu Jolie, nuda vážně nehrozí.

 

Party týdne

Hollywood už nám nabídl tolik filmových party, že si vyloženě říkají o filmových sestřih. Už se jich určitě pár objevilo. Ten nejnovější pak mapuje vývoj, jakým paření na velkém plátně obvykle prochází, s náramně velkou chutí a trpělivostí.

Moudra týdne

Ze sitcomu Parks and Recreations jsem kdysi viděl jen pilot a moc mě nezaujal. Z bratříčka Kanclu se ale vyklubala komediální skoroklasika, jíž očividně vládne postava Nicka Offermana. Důkaz? Sestřih jeho nejlepších hlášek, po kterém bych se z fleku podíval na.... daleko delší sestřih jeho nejlepších hlášek.

 

Houpačka týdne

Fotka grootovské houpačky obletěla svět před pár týdny, teď k ní ale přibylo i video. Pokud tedy chcete vědět, co všechno potřebujete k výrobě téhle multifunkční sochy, připravte si devět minut volného času.

Natáčení týdne

Filmové natáčení se dá definovat jako intenzivní několikatýdenní nápor, během kterého se snažíte zachytit vše potřebné a naspat při tom alespoň pár hodin. Předcházejí ho náročné přípravy a následuje stejně složitá postprodukce, roztáhnout oněch pár týdnů na 12 let se tedy zdá jako čiré bláznovství. Richard Linklater se takové výzvy nezalekl. A dal nám díky tomu unikátní Chlapectví, na jehož vznik se můžete podívat v následujícím videu.

 

Hobití retrospektiva týdne

Konec hobití ságy si vyloženě říká o nostalgický sestřih celé trilogie. Warneři se o něj pokusili v posledním traileru a do budoucna se určitě objeví pár dalších pokusů. Teď tu ale máme ten od Joela Waldena a nutno říct, že je výborný.

Duel týdne

Vítězem minulého duelu se stal Obi-Wan Kenobi. Aby taky ne, když se světelným mečem machroval v obou trilogiích.

Tentokrát bude duel trochu netradiční. Zajímá nás totiž, co ještě chcete nakoukat předtím, než si sestavíte letošní žebříček nejlepších filmů. Svoje resty napište do předmětu (pokud už tedy nemáte všechno potenciálně skvělé za sebou - pak klidně něco doporučte) a nezapomeňte uvést pár důvodů.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace