Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Herní gigant chce do světa filmu

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek

Mr. Hlad

Podle mě u filmu to je rozdíl protože dobrý dobří režiséři zůstanou navždy pamatovaní protože film je ryzí umění.

Vzato herní doména má trošku jiné standarty a zatímco ve filmu do dneška je ikonický třeba můj oblíbenec Forest Gump a nebo ze seriálů Breaking Bad kteří vždy budou "Giganti" (Legendy) tak v herním světě jde rok jako deset. Stále se dělá něco nového a stále je něco lepšího né jako u filmu kde je o dost složitější vytvořit parádní a ikonucký biják než vytovřit dobrou hru (nemluvím o naročnosti/nákladech) jen o tom že Filmy jsou vskutnu hodnoté i roky po tom co bylo. Ale herní společnou se může ze dne na den z Giganta stát malé studio a naopak tady se většinou na slávu nehraje jako u filmu. Lidi tu taky mají oblíbené značky ale i ty upadnou v zapomnění hned jak se vydá něco lepšího. Takže mě neberte zle jen se snažím vysvětlit jakto funguje tak jak sem se to učil od mala. Obojí Film i Hra jsou moje vášeň takže proto tento web strašně oceňuji ale mrzí mě některé informace o mém druhém hoby co se mi někdy zdají ne hrozné ale někdy trošku vedle nemyslím zle znova.
309837
Podle mě u filmu to je rozdíl protože dobrý dobří režiséři zůstanou navždy pamatovaní protože film je ryzí umění. Vzato herní doména má trošku jiné standarty a zatímco ve filmu do dneška je ikonický třeba můj oblíbenec Forest Gump a nebo ze seriálů Breaking Bad kteří vždy budou "Giganti" (Legendy) tak v herním světě jde rok jako deset. Stále se dělá něco nového a stále je něco lepšího né jako u filmu kde je o dost složitější vytvořit parádní a ikonucký biják než vytovřit dobrou hru (nemluvím o naročnosti/nákladech) jen o tom že Filmy jsou vskutnu hodnoté i roky po tom co bylo. Ale herní společnou se může ze dne na den z Giganta stát malé studio a naopak tady se většinou na slávu nehraje jako u filmu. Lidi tu taky mají oblíbené značky ale i ty upadnou v zapomnění hned jak se vydá něco lepšího. Takže mě neberte zle jen se snažím vysvětlit jakto funguje tak jak sem se to učil od mala. Obojí Film i Hra jsou moje vášeň takže proto tento web strašně oceňuji ale mrzí mě některé informace o mém druhém hoby co se mi někdy zdají ne hrozné ale někdy trošku vedle nemyslím zle znova.
Mr. Hlad
0 0
reagovat

LegendCZ

Sega gigant je, stejně jako je George Miller nebo John Carpenter gigant režisér. To, že za posledních patnáct let natočili jen pár přinejlepším průměrných filmů, z nich menší giganty nedělá. Když se řekne Věc a Halloween, je to Carpenter. Když se řekne Mad Max, je to Miller. Když se řekne Sonic, je to Sega. Jejích "odkaz" z nich dělá giganty, i kdyby dnes točili Ulici, respektive kdyby Sega vyráběla aplikace na smartphony na měření intenzity pšouků. Konec slovíčkaření. 8)
309720
Sega gigant je, stejně jako je George Miller nebo John Carpenter gigant režisér. To, že za posledních patnáct let natočili jen pár přinejlepším průměrných filmů, z nich menší giganty nedělá. Když se řekne Věc a Halloween, je to Carpenter. Když se řekne Mad Max, je to Miller. Když se řekne Sonic, je to Sega. Jejích "odkaz" z nich dělá giganty, i kdyby dnes točili Ulici, respektive kdyby Sega vyráběla aplikace na smartphony na měření intenzity pšouků. Konec slovíčkaření. *8)*
LegendCZ
0 0
reagovat

willy wanka

Pardon ale nedělám hunbuk jen si myslím že sice je pěkné tu něco napsat že bude nějaký videoherní film a kdo bude za kamerou (Na LAN party nechodím bohužel :)) Ale prostě psát o SEGA že je gigant mě prostě jen pobavilo a chtěl sem na to poukázat :D

Prostě si myslím že SEGA má svou slávu za sebou a gigantem už není opravdu dlouho. Takže sem jen chtěl říct že pokud už něco o hrách tak sakra si o tom aspoň něco najdu. Když prodávám tiskárnu co před 10 Lety byla špička neřeknu o ní dneska že má nejpokročilejší technologii tiskutní Laserem protože už je prostě lepší která tiskne úplně nějak jinak a líp pak se na člověka dívám jak na blázna když vím že to není pravda. To nemyslím jako urážku jen to že sem hráč a vedu (aspoň se pokouším teď čas není) Video herní blog o novinkách a taky bych nezačal psát o tom že bude film a že ho točí špička ateliéru Bonton Film když přitom je tu Paramount který je oproti už zašlému Bontonu Gigant. Tak jak je třeba oproti SEGA například Valve se 250% obratem ročně. Giganty určují standarty né lidi.

Takže říkám o filmu tihle týpci ví sakra víc než já a děkuju jim za užasné články ale ohledně her. To je je jiná káva a mrzí mě že tu kolikrát píšou tak špatně a nerozumě protože je pěkné o takových věcích psát ale když už o tom píšu tak s tím že o tom něco vím. Můj názor a omlouvám se za něj ale tak to je jak to já vidím.
309712
Pardon ale nedělám hunbuk jen si myslím že sice je pěkné tu něco napsat že bude nějaký videoherní film a kdo bude za kamerou (Na LAN party nechodím bohužel :)) Ale prostě psát o SEGA že je gigant mě prostě jen pobavilo a chtěl sem na to poukázat :D Prostě si myslím že SEGA má svou slávu za sebou a gigantem už není opravdu dlouho. Takže sem jen chtěl říct že pokud už něco o hrách tak sakra si o tom aspoň něco najdu. Když prodávám tiskárnu co před 10 Lety byla špička neřeknu o ní dneska že má nejpokročilejší technologii tiskutní Laserem protože už je prostě lepší která tiskne úplně nějak jinak a líp pak se na člověka dívám jak na blázna když vím že to není pravda. To nemyslím jako urážku jen to že sem hráč a vedu (aspoň se pokouším teď čas není) Video herní blog o novinkách a taky bych nezačal psát o tom že bude film a že ho točí špička ateliéru Bonton Film když přitom je tu Paramount který je oproti už zašlému Bontonu Gigant. Tak jak je třeba oproti SEGA například Valve se 250% obratem ročně. Giganty určují standarty né lidi. Takže říkám o filmu tihle týpci ví sakra víc než já a děkuju jim za užasné články ale ohledně her. To je je jiná káva a mrzí mě že tu kolikrát píšou tak špatně a nerozumě protože je pěkné o takových věcích psát ale když už o tom píšu tak s tím že o tom něco vím. Můj názor a omlouvám se za něj ale tak to je jak to já vidím.
willy wanka
0 0
reagovat

LegendCZ

Měl jsi napsat rovnou že jenom slovíčkaříš, nenamáhal bych se.
309550
Měl jsi napsat rovnou že jenom slovíčkaříš, nenamáhal bych se.
LegendCZ
0 0
reagovat

LegendCZ

Ze ty sis spletl server? Takovy humbuk kvuli jednomu sluvku muze spustit jen clovek vycerpany z LAN party, takze dopij kafe s redbullem a jdi se radsi projit ven. :)
309547
Ze ty sis spletl server? Takovy humbuk kvuli jednomu sluvku muze spustit jen clovek vycerpany z LAN party, takze dopij kafe s redbullem a jdi se radsi projit ven. :)
LegendCZ
0 0
reagovat
A bude im to zase tocit Uwe Boll ako House of Dead? Fakt to posledne co filmy potrebuju su sfilmovane hopsacky, strielacky a auta od Segy. To rovno moze Marvel tocit z tych svojich komixov serialy a bude to cca rovnaka zabava ... oh wait.
309543
A bude im to zase tocit Uwe Boll ako House of Dead? Fakt to posledne co filmy potrebuju su sfilmovane hopsacky, strielacky a auta od Segy. To rovno moze Marvel tocit z tych svojich komixov serialy a bude to cca rovnaka zabava ... oh wait.
0 0
reagovat

TonyClifton

Četl a snad kdysi byli konzolové války? SEGA jen špatně hospodaří. Nedávno přišla i o studio THQ a být herní gigant neznamená mít tisíce zaměstnanců hlavně když jsi v dluzích :) Podle mě herní gigant je ta firma jenž má obrovský kapitál k útratě a je známa už jen podle her. U SEGY? Jedině Total War a Alien Isolation Co má dál kromě svých her které nejsou ANI globální a jsou určené jen pro pár zemí? Giganti jsou ty firmy co vládnou trhu. Nelze říci že by se SEGA jakožto POUZE tvůrce her většinou na zakázku kvůli svým problémům dala brát jako herní Gigant.

To je to samé jako kdyby jsme nazvaly Mojang obrovskou firmou jen protože pracuje pro microsoft. Giganti jsou samostatní SEGA nemá takový kapitál aby byla jako EA, UBI či Valve v žádném ohledu. Že má hodně zaměstnanců z ní prostě nemůže udělat něco co si musí zasloužit.
309425
Četl a snad kdysi byli konzolové války? SEGA jen špatně hospodaří. Nedávno přišla i o studio THQ a být herní gigant neznamená mít tisíce zaměstnanců hlavně když jsi v dluzích :) Podle mě herní gigant je ta firma jenž má obrovský kapitál k útratě a je známa už jen podle her. U SEGY? Jedině Total War a Alien Isolation Co má dál kromě svých her které nejsou ANI globální a jsou určené jen pro pár zemí? Giganti jsou ty firmy co vládnou trhu. Nelze říci že by se SEGA jakožto POUZE tvůrce her většinou na zakázku kvůli svým problémům dala brát jako herní Gigant. To je to samé jako kdyby jsme nazvaly Mojang obrovskou firmou jen protože pracuje pro microsoft. Giganti jsou samostatní SEGA nemá takový kapitál aby byla jako EA, UBI či Valve v žádném ohledu. Že má hodně zaměstnanců z ní prostě nemůže udělat něco co si musí zasloužit.
TonyClifton
0 0
reagovat

LegendCZ

Nečetl jsi jiný článek jiný článek? Vždyť je to tam s tou konzolí vysvětlené. A herní společnost, která má po celém světě tisíce zaměstnanců a obrat v řádech miliard podle mne gigant teda je.
309417
Nečetl jsi jiný článek jiný článek? Vždyť je to tam s tou konzolí vysvětlené. A herní společnost, která má po celém světě tisíce zaměstnanců a obrat v řádech miliard podle mne gigant teda je.
LegendCZ
0 0
reagovat
Sem chodím kdykoliv se chci dozvědět o filmu něco nového ale přiznejme si hry nejsou zrovna vaše parketa.

Jelikož SEGA a herní gigant? Jejich konzole? Nemluvíme o Sony které by dávalo větší smysl? Poslední konzole (Pokus o ní) Byl od SEGY Dream Cast která byla vydána roku 1998. Série Total War je pěkná ale na ty firmy co si tento název jakožto EA, Valve. UBI nebo dokonce Nintendo nezslouží protože jejich hry nejsou za A) Globalní a za B) Soustředují se kromě asi dvou titulů na menší projekty ve svém regionu. Navíc poslední Total War pořádně naštval fanoušky protože byl nedodělaný ze začátku.

Takže tohle není ani tak počin herního giganta ale SEGY se prosadit i jinde protože ví že by na tom mohla být jak uvedené firmy co sem zmiňoval ale podle toho Line-Upu bych řekl že ani tohle jim nevyjde.
(snaží se využít comicsového hype tak jak většina her toho Minecraftového za poslední roky)

Ti kdo se moc bojí nelamte hlavu tohle si ani moc pozornost nezaslouží a počkal bych na věci od pravých a potenciálně už teď úspěšných oznamených titulů od pravých Gigantů ;)
309416
Sem chodím kdykoliv se chci dozvědět o filmu něco nového ale přiznejme si hry nejsou zrovna vaše parketa. Jelikož SEGA a herní gigant? Jejich konzole? Nemluvíme o Sony které by dávalo větší smysl? Poslední konzole (Pokus o ní) Byl od SEGY Dream Cast která byla vydána roku 1998. Série Total War je pěkná ale na ty firmy co si tento název jakožto EA, Valve. UBI nebo dokonce Nintendo nezslouží protože jejich hry nejsou za A) Globalní a za B) Soustředují se kromě asi dvou titulů na menší projekty ve svém regionu. Navíc poslední Total War pořádně naštval fanoušky protože byl nedodělaný ze začátku. Takže tohle není ani tak počin herního giganta ale SEGY se prosadit i jinde protože ví že by na tom mohla být jak uvedené firmy co sem zmiňoval ale podle toho Line-Upu bych řekl že ani tohle jim nevyjde. (snaží se využít comicsového hype tak jak většina her toho Minecraftového za poslední roky) Ti kdo se moc bojí nelamte hlavu tohle si ani moc pozornost nezaslouží a počkal bych na věci od pravých a potenciálně už teď úspěšných oznamených titulů od pravých Gigantů *;)*
0 0
reagovat
Kdyby to byla zábavná béčka, tak upřímně, proč ne...
309406
Kdyby to byla zábavná béčka, tak upřímně, proč ne...
0 0
reagovat
Golden Axe ^^

podle toho uz jedna filmova sracka byla, ne? Red Sonya anyone?
309403
Golden Axe ^^ podle toho uz jedna filmova sracka byla, ne? Red Sonya anyone?
0 0
reagovat
Presne tak úplná blbosť.
309401
Presne tak úplná blbosť.
0 0
reagovat
samé mlátičky, ani jedna z nich sfilmovateľná látka. nechápem o čo im ide
309352
samé mlátičky, ani jedna z nich sfilmovateľná látka. nechápem o čo im ide
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se