Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní gigant chce do světa filmu


ikona
Mr. Hlad
sega
Dočkáme se filmových verzí Golden Axe, Street Fighera a Streets of Rage? 

Společnost Sega, jejíhož ježka Soníka zná snad i člověk, který používá počítač jen k tomu, aby psal mailem stížnosti na prošlé zboží v Albertu, je ve světě her pojmem. A i když dnes její konzole do značné míry převálcovala konkurence, to, co má ve svém portfoliu, je skutečně úctyhodné. Nicméně jak to tak vypadá, Sega nehodlá u her skončit a plánuje dobýt i kinosály. Jejím šéfům se totiž povedlo zlanařit bývalého hlavouna společnosti Break Media Evana Cholfina, jenž by měl vést nově vznikající společnost Stories International. A právě ta má ze slavných herních hrdinů udělat hrdiny filmové. 

Sega má v plánu zásobovat fanoušky jak hranými příběhy, tak i animáky, na ty první si ale ještě chvilku počkáme. Zatím to vypadá, že by jich v budoucnu mohlo dorazit poměrně hodně, navíc se rovnou počítá s anglickými verzemi, takže jsou ambice celkem velké a nemusíme se bát třetiligových blbin určených pouze pro japonské nerdy. V plánu jsou filmové verze ninja akce Shinobi, mlátičky Streets of Rage, slavného Virtua Fightera nebo zběsilé automobilové arkády Crazy Taxi. A dokonce se mluví i o tom, že do kin zamíří klasika nejklasičtější, Golden Axe. Jde o zavedené herní série nebo rovnou legendy, otázka je, jestli jejich jméno něco říká dnešním teenagerům. Každopádně snaha se cení, tak uvidíme, co přijde dál. 

 ---

Vytáhni v hospodě: O filmové verzi Crazy Taxi se mluvilo už před spoustou let a chvilku se kolem ní motal Jim Carrey.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace