Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá Star-Lord?


ikona
Mr. Hlad
chris prattjurassic worldsedm statečných
Chris Pratt si vybírá mezi remakem westernové klasiky a nejdivnějším projektem široko daleko 

Vyrobit v Hollywoodu hvězdu není zrovna těžké. Stačí vzít téměř neznámého herce, dát mu roli v projektu, který prakticky nemůže komerčně vyhořet, a ještě před premiérou má na stole nabídky na další velké role v ještě větších filmech. Chris Pratt si tohle zažil před pár měsíci. Stačilo oznámit, že tenhle do té doby pro mnoho diváků neznámý herec, jenž obvykle přicmrndával v komediích slavnějším jménům, povede Strážce Galaxie, a chvilku nato už se kamarádil s dinosaury v Jurském světě. A jelikož Strážci uspěli možná i víc, než se čekalo, atraktivní nabídky stále přichází.

Teď se ho pokouší zlákat Antoine Fuqua a Denzel Washington. Ti dva už celkem dlouho chystají novou verzi Sedmi statečných, ale Denzelovi chybí šest kolegů. Pratt vypadá jako ideální volba. Zatím ještě nebude tak drahý jako třeba dříve zvažovaný Tom Cruise, do kina může nalákat mladší publikum a sympatické drsňáky rozhodně zvládá. Prattovo jméno je ovšem spojováno ještě s jedním projektem. A těžko říct, jestli je zajímavý, nebo divný. Každopádně se jmenuje Cowboy Ninja Viking a hlavním hrdinou má být zabiják s rozštěpenou osobností, díky níž dokáže protivníky likvidovat po kovbojsku, ninja stylem nebo jako drsný seveřan. Hranice mezi genialitou a srágorou je hodně tenká a tady se jen těžko odhaduje, kam by výsledný film spadl. Uvidíme, čemu nakonec dá Pratt přednost.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pratt i jeho žena Anna Faris sbírají brouky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace