Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek přišel o dalšího režiséra


ikona
KarelR
edgar wrightstar trek 3
Bez Džej Džeje to Kirk a spol. nemají jednoduché. 

Když J. J. Abrams opustil třetí (nebo třináctý...) Star Trek, aby mohl režírovat sedmé Star Wars, měli v Paramountu dost času na to, aby našli pořádného náhradníka. Nakonec zvolili scenáristu a producenta posledních dvou dílů Roberta Orciho, jehož nulové režijní zkušenosti vyvažovala blízkost k látce. Teď se ale ukázalo, že tím tahle prekérní situace neskončila.

Zatím nevíme proč, Orci ale režijní post opustil. Což studiu lehce hatí plány na premiéru v roce 2016, kdy Star Trek oslaví padesáté výročí od svého vzniku. Sice už prý existuje seznam potenciálních zachránců, jemuž kraluje britský oblíbenec Edgar Wright. Ten ale po odchodu od (mimochodem včera dotočeného) Ant-Mana těžko naskočí do obřího rozjetého vlaku.

 

Bude se jubilejní Star Trek muset odsunout? Anebo Paramount najde spasitele z ranku Peytona Reeda, který převzal Ant-Mana chvíli před natáčením a místo překopání celého projektu ho začal tlačit k cílové čáře? Za pět minut dvanáct ještě není, takže se nová krev nemusí bát zásadních omezení. A jelikož jde o velmi lukrativní práci, o zájemce nouze určitě nebude. Komu byste Enterprise nejraději svěřili vy?

---

Vytáhni v hospodě: Edgar Wright režíroval jeden záběr ze Star Trek: Do temnoty. Ukecá ho Simon Pegg k tomu, aby jich tentokrát dal o pár tisíc víc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace