Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Damme se vrací ke Kickboxerovi


ikona
Mr. Hlad
van damme
Vyhaslá akční hvězda se objeví v předělávce filmu, který z něho udělal hvězdu. Dočkáme se poslední roznožky? 

Kickboxer byl jedním z těch filmů, u nichž dnešní třicátníci objevovali kouzlo akčního žánru. OK, nebyla to žádná sláva, ale Van Damme byl tehdy ve formě, jeho protivník Tong Po působil dostatečně zle a děsivě (co na tom, že Michel Qissi byl ve skutečnosti Van Dammův největší kámoš) a závěrečná bitka byla parádní. Remake momentálně chystá na příští rok hongkongský režisér Stephen Fung a podle všeho mu bude pomáhat nejméně výrazný filmař Hollywoodu John Stockwell, autor dokonale nezajímavých thrillerů Do hlubiny, Brazilský masakr, Temný příliv nebo In the Blood.

Casting ale vypadá solidně. Alain Moussi umí sice víc kopat než hrát, ale to vůbec nevadí, jeho protivníka si zahraje Dave Bautista, jenž je po Strážcích Galaxie nebo Riddickovi celkem v kurzu, a dorazí i mlátička z dvojky Captaina Americy Georges St-Pierre. Měl u toho být i ong-bakovský Tony Jaa, jenž měl dostat roli Chowa, trenéra, který se rozhodne pomoci s přípravou hlavnímu hrdinovi, jenž chce nakopat zadek padouchovi za to, že mu zmrzačil bráchu. Ale Jaa podle všeho nenašel místo v diáři, a tak ho nahradí samotný Jean-Claude Van Damme. Tomu bude příští rok pětapadesát, takže na mentora už mít věk bude. Otázka je, jestli roli, ve které bude muset víc mluvit než mlátit lidi, ustojí.

--- 

Vytáhni v hospodě: Rozpočet nového Kickboxera by měl být 17 milionů dolarů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace