Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman se fláká...


ikona
imf
bryan singersuperman returns
 

Nejnovější dítko Bryana Singera tak trochu zmizelo pod nánosem informací o třetích X-Menech (Vinnie Jones mimochodem podepsal smlouvu na tři filmy, takže čtyřka a pětka nejsou bez šance), ale nás v redakci zajímá Supermanův návrat stejně , ne-li víc, než třetí mutantní dobrodružství. Warneři ale zjevně mají v marketingu větší lenochy než Foxové. Zatímco X-Meni už stihli fanoušky navnadit a rozdovádět, Superman se velkého trailerového macka ještě nedočkal, což je na pováženou, když nás od premiéry dělí už pouze necelé tři měsíce.

Dá se očekávat, že studio vsadí na opožděnou květnovou pozvánku v podobě velké upoutávky před letními otevíráky? A nebude tahle liknavost cestou do pekel? I na českém internetu proběhly nekonečné debaty o tom, že Superman je takový ten taťka všech comicsáků a jeden pohled na jeho červenou pláštěnku vás přesvědčí o tom, že návštěva kina je nutnost. Chtěl bych mít jistotu podobných proroků. Bryan Singer nechce nic ponechat náhodě a tak alespoň přilil trochu oleje do ohně zprávičkou o IMAXové verzi Supermana.

Už jsme si zvykli v IMAX kinech vídat velké blockbustery v neodolatelné obrazové a především zvukové kvalitě, ale vždycky byly jen 2D a tak šlo oproti běžnému kinu jen o "větší" zážitek. Singer hodlá tohle těsné pouto s uvedením nového Supermana vylepšit o mílový krok a představit divákům souběžně s premiérou filmu v klasických kinech (30. června) i 3D verzi Superman Returns!

Nepůjde o kompletní film převedený do 3D technologie, z plátna se na vás bude sápat jen nějakých dvacet minut (počítám, že se jedná o finální bitku), přičemž na přechod do bonusového rozměru budete upozorněni pomocí speciální ikonky (bude třeba nasadit klasické IMAX brýle). Kdo už v IMAXu byl, ten ví, že vhodně použitý 3D efekt umí HODNĚ zapůsobit. Na druhou stranu je zjevné, že Singer Supermana ve 3D netočil, hloubku mu budou muset přidat až kouzelníci z IMAXu. Výsledek tedy může být všelijaký. Těším se, ale radši už bych měl po ruce nějaký ten trailer... Clarku, nakopni vrtuli, jsme nedočkaví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace