Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #273 o Star Wars a Strážcích Galaxie


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak manévruje Malý sokol? Kterou barvu měl Kubrick nejradši? A jak mohli dopadnout Strážci Galaxie? 

Výplach, který provází Síla.

Efekty týdne

Filmové efekty měly i letos kolísavou kvalitu, celkově jsou ale rok od roku lepší a škrtí je akorát šetřící producenti. Kde zase tolik neúřadovali? FXGuide vybral desítku filmů, ve kterých se letos CGI vážně povedlo.

Rozhovor týdne

Jennifer Aniston je pro každou špatnost. Když tedy byla požádána, aby poctivě rozvrátila svoje interview s Chrisem Starkem (ten klučina, co kdysi balil Milu Kunis), vrhla se do toho s velikou chutí. A výsledek rozhodně stojí za to.

 

Kubrick týdne

O tom, že byl Stanley Kubrick posedlý precizností, ví snad každý. Kolem z vás si ale všimlo, jak moc se vyžíval v červené barvě?

 

Osmdesátky týdne

I když se skoro celá redakce MovieZone narodila v osmdesátých letech, takže jsme v tu dobu do kina moc nechodili, tahle dekáda definovala velkou část našeho filmového vkusu. A když jí někdo sestříhá do pěti minut, je na tom jasně vidět, kolik legendárních pecek tehdy vzniklo.

Abrams týdne

J. J. Abrams nám zhruba za rok naservíruje sedmou epizodu Star Wars a první záběry naznačují, že bychom se jí vůbec neměli bát. Jak se k téhle vysněné práci dostal zjistíte v následujícím sestřihu jeho režijních a producentských počinů.

 

Malý sokol týdne

Teaser sedmých Star Wars končí epickým letem Malého sokola. Že jste si u něj málem ukroutili hlavu? Bez debat Džej Džejův záměr. Pokud ale tenhle rotující záběr srovnáte, zjistíte, že to vlastně je takové normální plachtění.

 

Světelné meče týdne

Jo, tohle šlo rychle. Teaser Star Wars představil nový typ světelného meče (teda jestli to vůbec je světelný meč), ze kterého má kdekdo hrůzu. A to i přesto, že se postranní čepele mohou, ale také nemusí zapínat, že. Internet nicméně začal být kreativní a rychle z něj vypadla spousta dalších velmi interesantních modelů.

 

Tweety týdne

Jimmy Kimmel čas od časů nechává celebrity číst Tweety, které k nim nejsou zrovna přívětivé. V osmém díle téhle "série" se objevili třeba Chris Pratt, Gerard Butler nebo Chloe Moretz.

Dance off týdne

Pokud jste neviděli Strážce Galaxie, tak tohle video přeskočte. Nabízí totiž jinou verzi finálního duelu, ve které do toho hlavní hrdina a hlavní padouch jdou vyloženě naplno.

 

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší roli Jennifer Lawrence. A podle očekávání zvítězila její oscarová štace v Terapii láskou.

Tentokrát se podíváme na zoubek režisérovi nových Star Wars a asi není potřeba vysvětlovat proč. Takže... Jaký film J. J. Abramse máte nejraději? Svoji volbu napište do předmětu a nezapomeňte přihodit pár důvodů.

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (100)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace