Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Šéfové na zabití 2: Recenze

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
FoTer: Naprostý souhlas. V jedničce mně to tak hrozný nepřišlo, celkem ušla, ale tady.... Neuvěřitelně debilní Day, z kterého jsem měl šílený nervy a doufal jsem, že v tom filmu umře, a to co nejdřív. Hlavně, aby držel už tu h..u. Sudeikis mu dementností sekundoval. Prostě mi bylo jedno, jak to dopadne a jestli to přežijou. Vůbec jsem jim nefandil. Dokonce, když

to Day na konci dostal, jsem se pousmál a prohlásil "konečně"

tak otravného magora, už jsem dlouho neviděl. Samozřejmě jsem tam našel i více failů, i když mělo jít o komedii, protože, když jsem u filmu iritován, najdu těch failů víc a tady bolely do očí. A že těch dementností, kterým jsem se měl asi zasmát, bylo fakt moc.

Jednoduše Bateman má ve filmu asi takový IQ jako Day a Sudeikis dohromady. Dal bych tomu za ty dvě dementně napsaný role, a to hlavně za "dementní roli roku" pro Daye (asi už ho nechci vidět v žádném filmu) 2/10, ale za Aniston, Foxxe a Waltze musím na 3/10, škoda, že neměli více prostoru.
336380
FoTer: Naprostý souhlas. V jedničce mně to tak hrozný nepřišlo, celkem ušla, ale tady.... Neuvěřitelně debilní Day, z kterého jsem měl šílený nervy a doufal jsem, že v tom filmu umře, a to co nejdřív. Hlavně, aby držel už tu h..u. Sudeikis mu dementností sekundoval. Prostě mi bylo jedno, jak to dopadne a jestli to přežijou. Vůbec jsem jim nefandil. Dokonce, když [spoiler]to Day na konci dostal, jsem se pousmál a prohlásil "konečně"[/spoiler] tak otravného magora, už jsem dlouho neviděl. Samozřejmě jsem tam našel i více failů, i když mělo jít o komedii, protože, když jsem u filmu iritován, najdu těch failů víc a tady bolely do očí. A že těch dementností, kterým jsem se měl asi zasmát, bylo fakt moc. Jednoduše Bateman má ve filmu asi takový IQ jako Day a Sudeikis dohromady. Dal bych tomu za ty dvě dementně napsaný role, a to hlavně za "dementní roli roku" pro Daye (asi už ho nechci vidět v žádném filmu) 2/10, ale za Aniston, Foxxe a Waltze musím na 3/10, škoda, že neměli více prostoru.
0 0
reagovat
U tehle dvouhodinove slataniny jsem se zasmal asi tak trikrat. To je fakt malo. Neuveritlne iritujici Charlie Day.. skoda ze se na place seslo tolik talentovanej hercu kvuli takove sracce. Fakt to bylo trapny, zacatek jeste docela solid, ale jak se rozjelo nekonecny prekricovani mezi dvouma dementama Day-Sudeikis, zacal jsem tusit pruser.
Hodnoceni 7/10?! Fakt nevim co k tomu rict..snad ulet ;)
314740
U tehle dvouhodinove slataniny jsem se zasmal asi tak trikrat. To je fakt malo. Neuveritlne iritujici Charlie Day.. skoda ze se na place seslo tolik talentovanej hercu kvuli takove sracce. Fakt to bylo trapny, zacatek jeste docela solid, ale jak se rozjelo nekonecny prekricovani mezi dvouma dementama Day-Sudeikis, zacal jsem tusit pruser. Hodnoceni 7/10?! Fakt nevim co k tomu rict..snad ulet ;)
0 0
reagovat
Trochu jsem se obával, ale mile mě dvojka překvapila, byla sranda. 8)
314580
Trochu jsem se obával, ale mile mě dvojka překvapila, byla sranda. *8)*
0 0
reagovat
A proto je lehci sexy sefovou zabit, kdyz uz nemam koule na to ji vojet :_) nez zmenit misto/praci :_))) jak logicke :D Ne, proste uz jednicka byla strasna!!!
307751
A proto je lehci sexy sefovou zabit, kdyz uz nemam koule na to ji vojet :_) nez zmenit misto/praci :_))) jak logicke :D Ne, proste uz jednicka byla strasna!!!
0 0
reagovat

IRONHEAD

To snád nemyslíš vazne! Typek ma doma krasnu, milujúcu zenu, ktorú ma nadovsetko rád. A pritom ho chce vysexovat sexy dračica, a to dokonca priama nadriadena...no neviem ako ty, ale ja by som mal teda poriadnu dilemu :) ...a prijemne by to pre mna velmi nebolo.

PS: jednotka je vyborna!!! :)
307746
To snád nemyslíš vazne! Typek ma doma krasnu, milujúcu zenu, ktorú ma nadovsetko rád. A pritom ho chce vysexovat sexy dračica, a to dokonca priama nadriadena...no neviem ako ty, ale ja by som mal teda poriadnu dilemu :) ...a prijemne by to pre mna velmi nebolo. PS: jednotka je vyborna!!! :)
IRONHEAD
0 0
reagovat
Ano, je to peklo pracovat jako sestřička pro Jennifer Aniston. 8)
307741
Ano, je to peklo pracovat jako sestřička pro Jennifer Aniston. *8)*
0 0
reagovat
Naopak uz jednicka byla strasna, trapna, nekoukatelna... :- Chtel sem si vydloubnout oci a odsroubovat hlavu uz pri te zaplatce, kdy zoufalec pracujici jako "sestricka" desne trpi tim, ze ho chce vojet doktorka v podani sexy Jennifer Aniston... to je totiz pro kazdyho chlapa peklo na Zemi, fakt :_)))
307740
Naopak uz jednicka byla strasna, trapna, nekoukatelna... *:-* Chtel sem si vydloubnout oci a odsroubovat hlavu uz pri te zaplatce, kdy zoufalec pracujici jako "sestricka" desne trpi tim, ze ho chce vojet doktorka v podani sexy Jennifer Aniston... to je totiz pro kazdyho chlapa peklo na Zemi, fakt :_)))
0 0
reagovat
Tak potom nerozumiem tým katastrofálnym recenziám zo zámoria. Každopádne ste ma potešili, že sa film vydaril. Jednotka bola výborná. :+
307733
Tak potom nerozumiem tým katastrofálnym recenziám zo zámoria. Každopádne ste ma potešili, že sa film vydaril. Jednotka bola výborná. *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se