Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pose*eme se z dalších Avatarů?


ikona
KarelR
avatar 2avatar 3avatar 4james cameron
James Cameron nikdy nepatřil mezi skromné filmaře... 

James Cameron se s tím, ehm, nese*e. Jeho proklínaná romance Titanic se stala nejvýdělečnějším filmem všech dob a z čela kasovního žebříčku ji sesadil až Avatar - Cameronův sci-fi comeback po dvanácti letech. Co se dělo dál? Železný Jim oznámil, že natočí tři zatraceně modrá pokračování. Obrovskou uzavřenou trilogii, kterou řadu měsíců plánoval se scenáristickým týmem a která slibuje velké věci. Jak moc velké? Inu.... připravte si trenýrky.

 

Cameron dal totiž na vědomí, že se z avatařích seqeulů doslova "pose*eme s hubou dokořán". Kdyby to řekl kdokoliv jiný, internet by se mu hlasitě vysmál. Cameron je ale na pokračování expert, a jelikož Vetřelci a Terminátor 2 dodnes patří mezi špičky akčního žánru, neměli bychom jeho slova brát na lehkou váhu. Jakkoliv je to hlavně klasické prohlášení egomaniaka, který si možná poprvé v životě děsně nabije ústa.

I když, nezapomínejme na jednu věc. Je to přece James Cameron!

---

Vytáhni v hospodě: "Pokaždé, když začnu točit nový film, vleze mi do hlavy fantazie, že budeme jako velká rodina. Že se budeme náramně bavit a užijeme si spoustu krásných kreativních momentů. Takhle ale filmařina nevypadá. Je to bitva!" James Cameron

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace