Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni našli Apocalypse


ikona
KarelR
oscar isaacx-men
Kdo pocuchá Wolvieho účes? 

Tomu se říká inspirativní casting! Tom Hardy by byl jako uberpadouch Apocalypse určitě super, Foxové ale nakonec ulovili krapet interesantnější tvář. 5000 let starého mutanta, kterému konečně dojde, že byl měl vládnout Zemi, si totiž zahraje Oscar Isaac!

Hvězda loňské coenovky V nitru Llewyna Davise na sebe upozornila už ve skvělé Agoře a v roce 2010 si střihla záporáka v Robinu Hoodovi. Za rok přitom Isaaca čeká křest mainstreamovým ohněm, jímž budou sedmé Star Wars. A ať už po boku sci-fi legend zaválí více či méně, v květnu 2016 se v X-Men: Apocalypse pokusí být děsivější než marvelácký titán Thanos (což zatím není zásadní problém).

 

Přijde vám role egyptského mutantího boha, s jehož mladou verzí jsme se krátce seznámili už letos, jako patřičná výzva pro herce Isaacova kalibru? Anebo byste ho raději viděli v autorštějších projektech jako sci-fi Ex Machina? Tahle volba je samozřejmě trochu chyták (zatím zvládá oboje!), ale jinak sem tenhle trailer holt propašovat nešel.

---

Vytáhni v hospodě: 17. prosince 2015 hledejte v českých kinech film nazvaný Star Wars: Síla se probouzí. Ano, je to ofiko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace