Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Předpremiéra: Šéfové na zabití 2


ikona
Mr. Hlad
moviezonepředpremiéra
Pojďte s MovieZone zadarmo na prvotřídně obsazenou komedii Šéfové na zabití 2 

Filmové léto skončilo už dávno, oscarová sezóna se ještě nestačila ani pořádně rozjet a i ten nejoptimističtější filmový fanda musí uznat, že i přes pár pecek, které okupují kina, není podzim obdobím, které by bylo pro milovníky přítmí kinosálů nejlepší. Ale pár pecek se najít dá. Máme tu třeba komedii Šéfové na zabití 2, v níž Jason Sudeikis, Jason Bateman a Charlie Day budou bojovat proti Christophu Waltzovi, jenž zlikviduje jejich podnik. A bojovat budou tak, že unesou jeho syna Chrise Pina. K tomu všemu mají co říct i Kevin Spacey, Jamie Foxx a Jennifer Aniston a dá se očekávat, že z toho bude stejný hit jako z jedničky. Mrkněte na trailery. A vy ho můžete vidět dřív než ostatní diváci a každému, koho nemáte rádi, pak můžete vyžvanit, jak to dopadne. 

MovieZone ve spolupráci se společností Warnerbros totiž přichystala speciální předpremiérovou projekci, kterou můžete navštívit, aniž byste kvůli ní museli sahat do peněženky. Je to zkrátka zadarmo. Promítat budeme v pražském kině Atlas v pondělí 24. listopadu od 20:00, a pokud byste se chtěli zúčastnit, stačí, když nám napíšete na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu uvedete Projekce Šéfové na zabití 2. Napište nám, jestli máte zájem o jeden nebo o dva lístky a my vám obratem pošleme kód, který nahlásíte spolu s jménem při vstupu do sálu. Přednost při zasílání kódů mají předplatitelé. Pokud byste z nějakého důvodu projekci nestíhali, oceníme, když nám o tom dáte vědět a napíšete mail s předmětem Projekce Šéfové na zabití 2 – odhlášení, kde uvedete i svůj kód, který my budeme moci přidělit někomu jinému. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace