Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Niki Lauda jde k Marvelu


ikona
Mr. Hlad
captain americairon manmarvel:avengers
Hvězda Rivalů a Tarantinových Panchartů se chystá pořádně potrápit Marvel Universe. 

Daniel Brühl se sice narodil ve Španělsku, vyrůstal ale v Německu a doma se stal celkem velkou hvězdou. Nakoukl i do Hollywoodu a mohli jste ho zahlédnout třeba ve třetím Bournovi  nebo ve filmech 2 dny v Paříži a 2 dny v New Yorku. Většina lidí ho ale zaznamenala až v Tarantinových Hanebných panchartech, a to, že se v Americe hodlá usídlit na delší dobu, naznačil ve vynikajících Rivalech. Teď to vypadá, že ho uvidíme jako záporáka u Marvelu. Otázka je, v jakém filmu to bude.

 

S jistotou víme, že si Brühl zahraje v Captain America: Civil War a připojí se tak k Evansovi, Downeymu a Bosemanovi. Zatím ale nikdo nechce říct, v jaké konkrétní roli by se měl objevit, protože se třetí Cap se bude hodně odvíjet od toho, co uvidíme ve dvojce Avengers. Teoreticky by prý mohlo jít o zaměstnance Tonyho Starka nebo postavu napojenou na Black Panthera. Je tu ale ještě jedna teorie. Brühl si údajně zúčastní jak třetího Kapitána, tak Doctora Strange, v němž by si mohl střihnout hlavního záporáka. To ukazuje k Baronu Mondovi, který stejně jako Strange studuje magii pod vedením učitele, jemuž se říká Ancient One. Když se ale rozhodne svého mentora zavraždit, postaví ho to proti Strangeovi. Nic není potvrzeno, takže je možné, že nakonec půjde o úplně jinou postavu. S Brühlem před kamerou ale máme víceméně jistotu, že po herecké stránce bude vše OK.

---

Vytáhni v hospodě: Celé jméno Daniela Brühla je Daniel César Martín Brühl González Domingo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace