Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond vs. Tarantinův oblíbenec?


ikona
KarelR
bond 24
Hlavní záporák nové bondovky byl nejspíš obsazen. 

Christoph Waltz je super. Ať už si pustíte Hanebné pancharty, Zeleného sršně nebo Nespoutaného Djanga, se správným materiálem na plátně vyloženě září. Není tedy divu, že se o něj zajímají slavní režiséři. A jedním z nich je očividně i Sam Mendes, který prý Waltze obsadil do čtyřiadvacáté bondovky.

Na další špiónskou misi se s Danielem Craigem vydáme 22. října 2015. Měli by u toho být třeba Dave Bautista jako hrozivý záporácký sidekick nebo Léa Seydoux jako nebezpečná femme fatale, nejnovější zprávy pak hovoří i o Waltzovi, který by si měl zahrát hlavního záporáka. Tahle role se původně chystala pro Chiwetela Ejiofora. Ten se ale s producenty nakonec nedohodl, takže si to Bond nejspíš rozdá s nevypočitatelným Rakušanem.

 

Jste s výběrem spokojeni? Anebo vám Waltz do mendesovské bondovky nepasuje? Diskuze je vaše.

---

Vytáhni v hospodě: Waltz před natáčením Djanga trénoval jízdu na koni, třetí den si ale zlomil pánevní kost, kvůli čemuž pak musel ve filmu jezdit na zubařském voze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace