Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak zatím vypadá Suicide Squad?


ikona
KarelR
david ayerdcsuicide squad
Davidu Ayerovi rozhodně nechybí comicsové ambice. 

V březnu 2016 nám Warneři nabídnou duel Batmana se Supermanem, o něco temnější věci se pak budou dít v srpnu, kdy nám David Ayer představí záporácký tým Suicide Squad. O tři měsíce tak předběhne listopadový útok Sinister Six (ano, čeká nás tuna porovnávání). A pořád to vypadá, že u toho bude kupa známých tváří.

Drby o účasti Willa Smithe nebo Toma Hardyho totiž stále nepolevují. Naopak se dostaly ven informace o tom, koho by si údajně mohli zahrát, takže se šance na jejich účast zase o trochu zvýšily. Na jaké postavy se tedy můžeme těšit? Will Smith by měl ztvárnit flashovského záporáka Captaina Bumeranga, Tom Hardy žoldáka Ricka Flaga a Margot Robbie dokonce Harley Quinn. Ta se samozřejmě neobejde bez Jokera, kolem něhož se stále motá Jared Leto. A pokračují také zvěsti o účasti Lexe Luthora s tváří Jesseho Eisenberga.

K tomu všemu jsme se dozvěděli i o jednom novém hereckém přírůstku. Do Suicide Squad se totiž snaží vetřít také Jai Courtney, který se zajímá o roli populárního nájemného zabijáka Deadshota. Někteří fandové jsou z toho samozřejmě na prášky (jako by nestačilo, že si Courtney zahraje Kylea Reese v Terminator: Genisys). V Hollywoodu je ale dobrý agent základem a Courtney si očividně našel špičkového žraloka, takže z velkého plátna jen tak nesleze.

Brali byste Suicide Squad v téhle sestavě? A jak Ayerovi věříte po jeho tankové novince Fury? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Celé jméno Harley Quinn je Harleen Quinzel a původně šlo o psychiatričku v Arkhamu, která se zamilovala do Jokera a ruplo jí v bedně. Její origin najdete v comicsu Mad Love, případně v jeho seriálové adaptaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace