Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dwayne Johnson ve službách CIA


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
The Rock a Kevin Hart se ze školního srazu vydávají do boje proti špiónům 

Dwayne Johnson v kariéře mnohokrát dokázal, že zvládá vedle akce i humor a akční komedie Vítejte v džungli od Petera Berga patří dodnes k jeho nejlepším kouskům. Teď plánuje další buddy movie a když budeme mít kliku, zase z toho bude podobná pecka. Jeho parťákem v Central Intelligence bude Kevin Hart, za mořem nesmírně populární chlapík, jemuž huba jede podobně jako Eddiemu Murphymu, když se ještě nepřevlékal za ženy. V Jízdě švárů nebo obou dílech Think Like a Man se navíc ukázalo, že na něj lidi do kina přijdou.

A o co půjde? O sraz střední školy, na nějž dorazí dva hrdinové, kteří si v mládí do oka zrovna nepadli. Kevin Hart byl arogantní sportovní hvězdou, ale dnes dělá účetního a žije celkem normální a úplně obyčejný život. Dwayne Johnson, ačkoliv byste to asi nehádali, býval kdysi šikanovaným loserem, pak šel ale do sebe, objevil kouzlo posilovny a dnes si na živobytí vydělává jako nájemný vrah pro CIA. A ke své nejnovější fušce potřebuje někoho, kdo se vyzná v penězích a pomůže mu zastavit parchanty, kteří chtějí prodat přísně tajné armádní dokumenty. Dvojka Johnson/Hart by nemusela být nudná a za kamerou bude stát režisér Vybíjené a Millerových na tripu Rawson Marshall Thurber. Natáčet by se mělo začít na jaře, premiéra přijde o rok později.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kevin Hart měří 163 centrimetrů, Dwayne Johnson 193.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace