Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Al Pacino se vrací k zabíjení


ikona
Mr. Hlad
al pacinobrian de palma
Al Pacino a režisér Zjizvené tváře si hodlají opět zašpinit ruce od krve 

Když by se dělalo TOP 10 gangsterek, kultovní Zjizvená tvář Briana De Palmy a Al Pacina by tam stoprocentně nechyběla. Není to tak elegantní film jako Kmotr ani stylový jako Casino, ale brutální Al Pacino, hromady koksu a extrémní násilí udělaly z tohohle příběhu o vzestupu a pádu jednoho ambiciózního kubánského narkobarona klasiku. A to samé se dá říct i o jejich komornější a osobnější Carlitově cestě. Brian De Palma i Al Pacino jsou dnes samozřejmě v důchodovém věku a užívají si statutu klasiků, ale teď to vypadá, že ještě jednou spojí síly. A zase u toho bude pár mrtvol.

 

Společně totiž chystají thrilleru Retribution, což by měla být předělávka jedenáct let staré belgické podívané The Memory of a Killer. Pacino by si tu měl zahrát starého nájemného vraha, jenž má dost problémů sám se sebou, protože trpí Alzheimerovou chorobou. To mu ale nezabrání v tom, aby se nevrhl ještě jednou do akce, tentokrát ve jménu dobré věci. Chce si totiž vyšlápnout na lidi, kteří se přiživují na dětské prostituci. A rozhodně nemá v plánu odevzdat je policii. Zní to celkem zajímavě, Pacinovi to pořád ještě hraje skvěle a De Palmův poslední film Vášeň byl taky hodně fajn, i když ho nejspíš ocenili spíš fanoušci jeho starší tvorby. Každopádně tohohle vraha-důchodce bychom v kině viděli celkem rádi.

--- 

Vytáhni v hospodě: Abyste si udělali představu o tom, co by Retribution mohlo být zač, mrkněte se na trailer na původní film.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace