Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cumberbatch chce být Dr. Strange


ikona
KarelR
benedict cumberbatchdr. strangemarvel
A Marvel udělá všechno pro to, aby jím být mohl! 

Wow! Vím, že si řada z vás říká... nebyl tu tenhle drb už jednou? Byl, ale tehdá šlo jen o internetové šumy. Tentokrát se z celkem spolehlivého zdroje přihrnula informace, že si Marvel definitivně vybral Dr. Strange. Po tokání s Joaquinem Phoenixem se totiž začíná vážně jednat s Benedictem Cumberbatchem, který ještě v létě tvrdil, že si Dr. Strange nemůže zahrát z časových důvodů. Na otázku, zda ho Marvel ohledně magického ochránce Země alespoň kontaktoval, ale utrousil tradiční "bez komentáře."

 

Inu, bez komentáře očividně znamenalo, že nějaké telefonáty proběhly. A nyní se nejspíš plánuje natáčení tak, aby Cumberbatch vedle divadelního Hamleta stihnul i Dr. Strange, kterého Scott Derrickson chystá na červenec 2016. Jednání samozřejmě ještě probíhají a stát se může cokoliv. Obě strany ale mají o tuhle spolupráci velký zájem, a kdyby se došlo až k podpisu, je to pro Marvel další obrovská výhra. Dva Sherlockové v jednom comicsovém vesmíru? Bring it!

---

Vytáhni v hospodě: Cumberbatch v lednu 2015 točí speciální epizodu Sherlocka v průběhu roku má vzniknout i celá čtvrtá série. Brzká dovolená ho tedy zřejmě nečeká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace