Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drákula a válka gangů


ikona
Mr. Hlad
hobbitluke evans
Luke Evans chystá drsný akční nářez ve stylu největších žánrových klasik 

Luke Evans se začíná stávat celkem žádaným zbožím. Přes Válku Bohů a Tři mušketýry se dopracoval k roli záporáka v Rychle a zběsile 6 a zaujal i ve druhém Hobbitovi. Právě teď ho můžete vidět v kinech ve fantasy Drákula: Neznámá legenda a za pár týdnů ho čeká Hobit: Bitva pěti armád, kde si to rozdá s drakem Šmakem. A vypadá to, že za drsňáka bude i v projektu Free Fire. A nebude sám, krom něho totiž dorazí i Armie Hammer, Cillian Murphy nebo Olivia Wilde. Fandové drsných akčních filmů by tudíž měli zatraceně zpozornět.

Děj se bude odehrávat v Bostonu v roce 1978 a bude vyprávět o ženě, která se náhodou stane svědkyní obchodu se zbraněmi v jednom zapadlém skladišti. Dvojice gangů se ale úplně nepohodne a dojde na střílení. Na hodně střílení. Režírovat by měl zatraceně šikovný Ben Wheatley, jenž posadil na zadek Karlovy Vary svými filmy Seznam smrti a Pole v Anglii a momentálně chystá drsnou sci-fi High Rise o tom, jak se z lidí žijících v luxusním megadomě stávají zvířata. I tady mimochodem hraje Evans. Wheatley prohlásil, že by jeho Free Fire měla být pořádně chlapácká a drsná akční podívaná ve stylu Francouzské spojky, Casina nebo Hard-Boiled. Což z tohohle desetimilionového fláku okamžitě dělá film, který nutně potřebujeme vidět.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ben Wheatley do svých filmů pravidelně obsazuje Melvina Smileyho. Zahraje si i ve Free Fire.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace