Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Profesor X se dá k náckům


ikona
Mr. Hlad
patrick stewart
Patrick Stewart se rozhodl světu ukázat svou temnější stránku.  

Patrick Stewart je velice svérázný herec. Jeden z nejrespektovanějších divadelníků Velké Británie se nebránil účasti ve Star Treku, evidentně si užil i X-Meny a kdo někdy viděl, jak blbne s kolegou Ianem McKellenem, je mu asi jasné, že blíž než k distingovanému umělci má k puberťákovi. A dokáže překvapovat i co se výběru rolí týče. Teď chystá thriller Green Room, kde ho čeká postava záporáka, vůdce skinheadů ze severozápadu USA.

 

Hlavními hrdiny budou členové punk rockové kapely, kteří na turné zahlédnou věci, které by vidět neměli a teče u nich krev. A jde jim o krk. Nakonec se jim povede schovat ve staré opuštěné budově daleko od silnic a měst. V bezpečí tu ale nejsou, spíš naopak. Brzy jim totiž na dveře zaklepe parta skinheadů, kteří ani trochu nestojí o svědky. Režie se chopí Jeremy Saulnier, autor vynikajícího psychologického thrilleru Blue Ruin, a vedle Stewarta dorazí i Anton Yelchin nebo Imogen Poots. A když budeme mít kliku, mohli by z toho být noví Strašáci.

--- 

Vytáhni v hospodě: Nejoblíbenějšími seriály Patricka Stewarta jsou Doctor Who a Červený trpaslík

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace