Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Známe oficiální plán DC comicsáren


ikona
KarelR
aquamanbatman vs. supermanbatman/supermandavid ayerdc comicsflashgreen lanternshazamsuicide squadthe rockwonder womanzack snyder
A taky víme, kdo bude hrát Flashe! 

Warner Bros. a DC Comics mají vlastní comicsový vesmír. Začal loňským Mužem z oceli s Henrym Cavillem v roli Supermana a za dva roky se k němu připojí Ben Affleck jako Batman a Gal Gadot jako Wonder Woman v crossoveru Batman v Superman: Dawn of Justice. Co bude následovat? Pečlivé budování obrovského univerza.

V tom se budou oficiálně pohybovat hlavně Ray Fisher jako Cyborg, Dwayne Johnson jako (záporák/antihrdina) Black Adam, Jason Momoa jako Aquaman a nově také Ezra Miller jako Flash. Ano, ten Ezra Miller z Musíme si promluvit o Kevinovi a Chalieho malých tajemství, takže vynikající herec... s barvou vlasů, která asi pošle nejednoho fandu šarlatového rychlíka do mdlob. Nás teda vážně netrápí.

 

Že už jsme DC plány párkrát řešili? Jistě. Teď ale poprvé přesně víme, co kdy půjde do kin. Warneři upozorňují na to, že ještě chystají data premiér pro sólovky Batmana a Supermana. Jinak je ale všechno jasně nalajnované:

24. března 2016 - Batman v Superman: Dawn of Justice (r. Zack Snyder)
5. srpna 2016 - Suicide Squad (r. David Ayer)

23. června 2017 - Wonder Woman
17. listopadu 2017 - Justice League Part One (r. Zack Snyder)

23. března 2018 - Flash
27. července 2018 - Aquaman

5. května 2019 - Shazam (s Black Adamem Dwaynea Johnsona)
14. června 2019 - Justice League Part Two (r. Zack Snyder)

3. května 2020 - Cyborg
19. června 2020 - Green Lantern (reboot)

Tákže, půlení Justice League, sólovky Aquamana a Cyborga v rušných letních termínech a (zatím) černovlasý Flash? Hodně štěstí!

AKTUALIZACE: (VELMI) SPOILEROIDNÍ DODATEK OHLEDNĚ ZÁPORÁKŮ V JUSTICE LEAGUE

 

Justice League se prý bude v první části skládat ze Supermana, Batmana, Wonder Woman, Flashe, Aquamana a Cyborga. Jejím úhlavním protivníkem má být mimozemský android Brainiac. Na konci filmu se pak podle prvních drbů objeví Green Lantern s varováním, že se k Zemi blíží uberpadouch Darkseid, který doručí špetku destrukce ve druhé části.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace