Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konečně: Iron Man vs. Kapitán Amerika


ikona
KarelR
marvel
Blíží se Občanská válka! 

Highlightem dnešní dne je novinářská projekce Johna Wicka, která začíná za pár desítek minut, takže odpusťte zkratkovitost. S tímhle se ale moc nedá čekat x hodin...

Marvel včera večer oznámil, že se v létě 2015 vrátí comicsový crossover Občanská válka, ve kterém Kapitán Amerika a Iron Man stáli na opačné straně "barikády", jíž byl zákon o registraci superhrdinů. Půjde o pokračování? Jakýsi podivný remake? Nebo něco úplně jiného? To zatím nikdo neví a v tuhle chvíli to začíná být docela jedno. Důležité je, že Marvel Občanskou válku představí ve svých filmech a její zárodek uvidíme už v Kapitánu Amerikovi 3!

COMICSZONE: OBČANSKÁ VÁLKA

 

Po boku Chrise Evanse se totiž za dva roky objeví i Robert Downey Jr. Ten nedávno smáznul spekulace o čtvrtém Iron Manovi, vytrvale ale naznačoval, že má Marvel jiné, daleko zásadnější plány. Celou dobu očividně mluvil o Občanské válce a nyní víme, že se po Avengers: Age of Ultron začnou dít velké... tedy ještě větší věci.

Třetí Avengers nejspíš navštíví Thanos, který naší planetě určitě zasadí pár hlubokých úderů. Ty povedou k rozkolu mezi vládou a superhrdiny, mezi kterými už budou figurovat i Doctor Strange, Ant-Man a možná i Daredevil a spol., ve čtvrtých Avengers by tak zdecimovanou první ligu mohla nahradit čerstvější krev. Oba díly by mimochodem mohli režírovat bratři Russovi, kteří mají po Zimním vojákovi maximální podporu Marvelu... a to je víceméně to nejzásadnější, co v tuhle chvíli víme.

PRVNÍ FOTKY Z NOVÉHO SERIÁLOVÉHO DAREDEVILA

Detailněji si celou záležitost probereme v nejbližších dnech (šťavnatých detailů není málo a spekuluje se i o připojení Spider-Mana). Teď už mě omluvte, Keanu čeká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace