Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond má holku i protivníka


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdave bautistaguardians of the galaxyjames bondsam mendes
Daniel Craig už ví, koho si bude tahat do postele a kdo se mu bude pokoušet urvat palici 

Daniel Craig už se pomalu chystá na čtvrtou bondovskou misi, kterou bychom v našich kinech měli uzřít 22. října příštího roku. Nevíme, jak se bude jmenovat, netušíme, o čem bude, ale jelikož je za kamerou Sam Mendes, jehož Skyfall byla pecka jak sviň, tak se těšíme, i kdyby to bylo o teroristickém útoku na plac natáčení třetích Babovřesek. Ale asi můžeme s jistotou říct, že o tom to nebude. Každopádně Craig a Mendes už začali shánět zajímavá jména.

Jako bondgirl se podle všeho můžeme těšit na francouzskou krásku Léu Seydoux. Vidět jste ji mohli jako prvotřídní svini ve čtvrté Mission: Impossible i jako sličnou vetešnici v Půlnoci v Paříži. Bond si ale obvykle s jednou ženskou nevystačí, takže je otázka, jak moc důležitá její postava bude a jestli z ní vyleze druhá osudová Vesper Lind (Eva Green), nebo další bezvýznamná Strawberry Fields (Gemma Arterton). Co můžeme očekávat od zatím neoficiální účasti Davea Bautisty, je celkem jasné. Tvůrci slibovali, že se dočkáme brutálního bijce, jenž bude k ruce hlavnímu záporákovi a bude se moci hrdě postavit vedle Jawse nebo Oddjoba. 194 centimetrů vysoký ex-wrestler Bautista, který letos ve Strážcích Galaxie jako Drax Ničitel zanechal velice pozitivní dojem, je na něco takového ideální. Pořádného protivníka na efektní fyzickou konfrontaci Bond neměl už docela dlouho, takže tohle bude zajímavé.

--- 

Vytáhní v hospodě: Ve Strážcích Galaxie nahradil Dave Bautista původně osloveného Jasona Momou. Těžko říct, kdo by byl lepší, ale Bautista rozhodně působí děsivěji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace