Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Trona ke gangsterům


ikona
Mr. Hlad
joseph kosinskitron
Joseph Kosinski utíká od akčního žánru a chystá gangsterku s hodně neobvyklým hrdinou 

Vždycky mě fascinuje, jak někoho v Hollywoodu napadne vzít člověka, co doposud točil reklamy a klipy (jakkoliv dobré) a dát mu 170 mega na film. Samozřejmě, někdy z toho může vylézt pecka a ukáže se, že osoba za kamerou je druhý Spielberg, ale obvykle to v divácích akorát vyvolá pocit, že hlavní město filmu řídí parta šimpanzů. Joseph Kosinski se sci-fi TRON: Legacy 3D nijak zvlášť nezaválel a ani jeho Oblivion nebyla extra pecka, ale na druhou stranu rozhodně nešlo o tak špatné filmy, že by si zasloužil vyhnat k režírování dokumentů o výrobě zubních nití. Teď to navíc vypadá, že se chce se sci-fi žánrem rozloučit a třeba se ukáže, že mu příběhy vycházející ze skutečnosti sednou víc.

Momentálně se spolu s Tomem Cruisem motá okolo závodnického dramatu Go Like Hell, v němž si to na závodní dráze rozdají Ford a Ferrari, a teď se začal zajímat i o drama The Trials of White Boy Rick, což by měla být gangsterka s velmi neobvyklým hrdinou, který policii i FBI nadělal hromadu problémů. White Boy Rick byl totiž jedním z drogových králů Detroitu a to v době, kdy by mu v Česku ještě nenalili ani pivo. Z Miami na sever vozil kila kokainu a do kriminálu se dostal v sedmnácti letech. A aby toho nebylo málo, začal tvrdit, že od čtrnácti dělá špicla pro FBI a je jedním z nejdůležitějších informátorů pro oblast celého Detroitu. Kecá, nebo to je pravda? To se asi teprve uvidí, článek, ze kterého by měl film vycházet, totiž vyšel letos v září, takže pátrání po pravdě bude nejspíš ještě chvilku trvat. Ale film by mohl být zajímavý, ať už bude jakákoliv.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace