Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž s Xzone.cz o herního Vetřelce


ikona
Mr. Hlad
aliensoutěž
Soutěžíme o hry Alien: Isolation, které vám připomenou, že ve vesmíru váš křik fakt nikdo neslyší 

Filmoví Vetřelci si teď dávají trochu pauzu. Poslední sólovku jsme viděli už před hodně dlouhou dobou, dva filmy, v nichž se porvali s Predátory, snad ani nebudeme zmiňovat, a jejich výstup ve sci-fi Prometheus taky nenaplnil naše očekávání. A říká se, že s jejich účastí ve dvojce nemáme počítat vůbec. To ale neznamená, že by tahle značka byla mrtvá, potvorám H.R. Gigera se totiž velmi dobře daří na monitorech počítačů a aktuální Alien: Isolation je navíc i velice povedená věc, která svou atmosférou připomene jedničku. Zhostíte se tu role Amandy, dcery Ellen Ripleyové, která na stanici Sevastopol zjišťuje, co se stalo s její matkou. Bohužel se tu ale zabydlel i Vetřelec.

Atmosférickou hororovou pecku si teď můžete užít i doma. Obchod Xzone.cz nám totiž věnoval do soutěže dvě hry pro Sony PlayStation 4 a pokud byste jednu z nich chtěli mít doma, stačí odpovědět na naši otázku a mít trochu kliku. Takže se ptáme, jak se jmenovala vesmírná loď, na níž se odehrával první Vetřelec? Svoje odpovědi posílejte do nedělní půlnoci na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ VETŘELEC. Vítěze budeme kontaktovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace