Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trable Dr. Strange a Stevea Jobse

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek
Sorkin včera potvrdil, že Jobse si zahraje Christian Bale
304701
Sorkin včera [link="http://www.bloomberg.com/news/2014-10-23/christian-bale-didn-t-have-to-audition-for-jobs-film-role.html"]potvrdil[/link], že Jobse si zahraje Christian Bale
0 0
reagovat
Beztak nakonec do role Dr. Strange vyberou někoho, koho bychom vůbec nečekali (viz Paul Rudd - Antman).
303615
Beztak nakonec do role Dr. Strange vyberou někoho, koho bychom vůbec nečekali (viz Paul Rudd - Antman).
0 0
reagovat

JP

Je to talent a persona, jasne, ale ja sem fakt nejakym zvracenym zpusobem radsi, ze sel od toho - proste mi tam vubec nesednul.

Jobs je mi tak nejak jedno, i kdyz narozdil od Kačera to pravdepodobne uvidim...
303600
Je to talent a persona, jasne, ale ja sem fakt nejakym zvracenym zpusobem radsi, ze sel od toho - proste mi tam vubec nesednul. Jobs je mi tak nejak jedno, i kdyz narozdil od Kačera to pravdepodobne uvidim...
JP
0 0
reagovat
Ten Phoenix není ani trochu překvapivej a díky bohu za to, zase ho žeru o kousek více.
303586
Ten Phoenix není ani trochu překvapivej a díky bohu za to, zase ho žeru o kousek více.
0 0
reagovat
Jobs už jednu biografii dostal, nechápu, proč by už teď musela vznikat další, ať se radši Boyle přesune jinam.

Dr. Strange mě hodně zajímá, podobně jako u Strážců tam je šance, že se ta postava bude lehce vymykat tomu zažitému Marvelovskému stereotypu, byť jen minimálně. A dokud budou padat jména jako je Viggo Mortensen, bude mě to zajímat o to víc. F. Grillo by byl taky super, ale už dostal přes hubu v druhém Amerikovi. McDermott je totálně necharismatický, to už radši Patricka Dempseyho, to je další dreamcast do téhle role.
303572
Jobs už jednu biografii dostal, nechápu, proč by už teď musela vznikat další, ať se radši Boyle přesune jinam. Dr. Strange mě hodně zajímá, podobně jako u Strážců tam je šance, že se ta postava bude lehce vymykat tomu zažitému Marvelovskému stereotypu, byť jen minimálně. A dokud budou padat jména jako je Viggo Mortensen, bude mě to zajímat o to víc. F. Grillo by byl taky super, ale už dostal přes hubu v druhém Amerikovi. McDermott je totálně necharismatický, to už radši Patricka Dempseyho, to je další dreamcast do téhle role.
0 0
reagovat

flash56

Užívám si Marvelovky a užil jsem si Gone Girl. Chudák já.

Biografie mě celkově moc nezajímaj, ale když už musí vznikat, tak tahle má stejný právo na život, jako všechny ostatní, protože Jobsův příběh je zajímavej. Směšný ti přijdou fakt zvláštní věci.

303571
Užívám si Marvelovky a užil jsem si Gone Girl. Chudák já. Biografie mě celkově moc nezajímaj, ale když už musí vznikat, tak tahle má stejný právo na život, jako všechny ostatní, protože Jobsův příběh je zajímavej. Směšný ti přijdou fakt zvláštní věci.
flash56
0 0
reagovat

flash56

Naprostý souhlas s tím množstvím komiksových filmů. Vždyť letos jsem viděl X-men: Budoucí minulost, Strážce galaxie a Kapitána Ameriku 2. Kvůli nim nevznikl žádný jiný film a tak jsem neměl možnost výběru. Navíc se jednalo o filmy mizerné kvality.......

.........vypadni od klávesnice.......

........sorry, vlezl mi sem jeden pitomec. Nepsal náhodou nějaké sračky že ne?
303570
Naprostý souhlas s tím množstvím komiksových filmů. Vždyť letos jsem viděl X-men: Budoucí minulost, Strážce galaxie a Kapitána Ameriku 2. Kvůli nim nevznikl žádný jiný film a tak jsem neměl možnost výběru. Navíc se jednalo o filmy mizerné kvality....... .........vypadni od klávesnice....... ........sorry, vlezl mi sem jeden pitomec. Nepsal náhodou nějaké sračky že ne?
flash56
0 0
reagovat
jen tak jsem si vygooglil "Dr. Strange" a fanboyovský přání :-) jsou např. Joseph Fines nebo i Patrick Dempsey.
Osobně mě Dr. Strange nechává opravdu klidným. Však oni s v Marvelu poradí :-) tak jako vždy 8):+
303569
jen tak jsem si vygooglil "Dr. Strange" a fanboyovský přání :-) jsou např. Joseph Fines nebo i Patrick Dempsey. Osobně mě Dr. Strange nechává opravdu klidným. Však oni s v Marvelu poradí :-) tak jako vždy *8)**:+*
0 0
reagovat
Dr Strange ma absolutne nezaujima. Dostane ho kto ho dostane a bude. Uz tych komiksoviek mam vyse hlavy. a to som vyrastal na batmanovi a spidermanovi a kupoval si komiksy. ale uz je je to cez hlavu troska. (rozumiem, ze financne im to ide) a som rad, ze uz je cas roku s trocha inymi typmi filmov.
A co sa tyka Jobsa. tak toho mam uplne uprdele a som rad, ze DiCaprio z toho vycuval a cely hype okolo neho je podla mna smiesny. A nerozumiem o potrebe robim o nom film. Takze pohoda chill a zajdite na Gone girl :)
303567
Dr Strange ma absolutne nezaujima. Dostane ho kto ho dostane a bude. Uz tych komiksoviek mam vyse hlavy. a to som vyrastal na batmanovi a spidermanovi a kupoval si komiksy. ale uz je je to cez hlavu troska. (rozumiem, ze financne im to ide) a som rad, ze uz je cas roku s trocha inymi typmi filmov. A co sa tyka Jobsa. tak toho mam uplne uprdele a som rad, ze DiCaprio z toho vycuval a cely hype okolo neho je podla mna smiesny. A nerozumiem o potrebe robim o nom film. Takze pohoda chill a zajdite na Gone girl :)
0 0
reagovat
Jako Dr. Strange bych chtěl Viggo Mortensena, ale ten jim na to nekývne, je to škoda, jelikož charisma na to má a taky umí hrát.

Jobs mě vůbec neláká. Ale jako už jsem to někde četl, tak nejlepší možný obsazení by bylo, kdyby si ho zahrál Stanley Tucci. Není to komerční jistota, ale radši herce co umí hrát, než herce o kterém si lidi myslí, že umí hrát.
303566
Jako Dr. Strange bych chtěl Viggo Mortensena, ale ten jim na to nekývne, je to škoda, jelikož charisma na to má a taky umí hrát. Jobs mě vůbec neláká. Ale jako už jsem to někde četl, tak nejlepší možný obsazení by bylo, kdyby si ho zahrál Stanley Tucci. Není to komerční jistota, ale radši herce co umí hrát, než herce o kterém si lidi myslí, že umí hrát.
0 0
reagovat

Clavius

Pod to, co tu píšeš, bych se mohl podepsat. Jinak pokud by neměl už jinou roli v Marveláckým universu, tak na Strange by docela šel i Grillo.

A co se Jobse týče, tam to taky záleží jak starej v Sorkinově verzí vlastně je. Nebo to obsahuje více časových liníí jako ten s Kutcherem (kterej je vzhledově opravdu asi nejblíž)?
303564
Pod to, co tu píšeš, bych se mohl podepsat. Jinak pokud by neměl už jinou roli v Marveláckým universu, tak na Strange by docela šel i Grillo. A co se Jobse týče, tam to taky záleží jak starej v Sorkinově verzí vlastně je. Nebo to obsahuje více časových liníí jako ten s Kutcherem (kterej je vzhledově opravdu asi nejblíž)?
Clavius
0 0
reagovat
Jak myslíš, já si myslím, že novou sólovku komerčně utáhne i méně známá osoba a komerční úspěch bude záležet na reklamní kampani a na samotných kvalitách filmu.

Jinak já nechci srovnávat herecké kvality právě z toho důvodu, že McDermott doposud neměl pořádnou roli ve filmu, kde by měl navíc hlavní roli. Ale u seriálů zase váli, nějaký ten zlatý glób doma a v AHS byl pro mě značně charismatický.
Je to prostě mé subjektivní cítění, jako tvoje, když prohlášuješ Downeyho za jednoho z nejtalentovanějších herců (pro mě je to další Depp, kterému se jedna určitá postava zaryla pod kůži natolik, že pak ty grimasy člověk vidí i v ostatních filmech).
303530
Jak myslíš, já si myslím, že novou sólovku komerčně utáhne i méně známá osoba a komerční úspěch bude záležet na reklamní kampani a na samotných kvalitách filmu. Jinak já nechci srovnávat herecké kvality právě z toho důvodu, že McDermott doposud neměl pořádnou roli ve filmu, kde by měl navíc hlavní roli. Ale u seriálů zase váli, nějaký ten zlatý glób doma a v AHS byl pro mě značně charismatický. Je to prostě mé subjektivní cítění, jako tvoje, když prohlášuješ Downeyho za jednoho z nejtalentovanějších herců (pro mě je to další Depp, kterému se jedna určitá postava zaryla pod kůži natolik, že pak ty grimasy člověk vidí i v ostatních filmech).
0 0
reagovat
Není, není a není to jedno. On byl velká hvězda, akorát jak to říct po pádu a byl sakra charismatický. Jeden z nejtalentovanější herců své generace. Fakt ho tu chceš srovnávat s McDermontem... Ale no táááák.
Ty ostatní příklady nejsou taky uplně nejlepší srovnání z mnoha důvodů, Dr. Strange bude právě závislý hodně na charismatu, Marvel si v ní chce vypěstovat nového Iron Mana.
Neříkám, že to tak chci, ale pro Marvel je někdo jako Depp nebo Cumberbatch naprostá nutnost, jestli ten film nechtějí zčásti komerčně zabrzdit už předem. To musí být herec, kterýho budou hned po oznámení a před premiérou plný internety a časopisy. Na tyhle jména se každej vykašle.
303532
Není, není a není to jedno. On byl velká hvězda, akorát jak to říct po pádu a byl sakra charismatický. Jeden z nejtalentovanější herců své generace. Fakt ho tu chceš srovnávat s McDermontem... Ale no táááák. Ty ostatní příklady nejsou taky uplně nejlepší srovnání z mnoha důvodů, Dr. Strange bude právě závislý hodně na charismatu, Marvel si v ní chce vypěstovat nového Iron Mana. Neříkám, že to tak chci, ale pro Marvel je někdo jako Depp nebo Cumberbatch naprostá nutnost, jestli ten film nechtějí zčásti komerčně zabrzdit už předem. To musí být herec, kterýho budou hned po oznámení a před premiérou plný internety a časopisy. Na tyhle jména se každej vykašle.
0 0
reagovat

TonyClifton

Výdělky filmů u Downeyho před Iron Manem, žádná komerční hvězda. Právě Iron Man a Tony Stark udělali z Downeyho hvězdu. To samé platí i pro Chrise Hemswortha nebo Chrise Evanse.

Takže je úplně jedno, kdo v té sólovce hraje, pokud bude dobrá a ten dotýčný tu roli utáhne, tak to může zahrát i nějaký méně známý herec, který nevyžaduje nesmyslnou sumu. Myslím, že i samotní Strážci Galaxie mluví za sebe, týmovka složená z herců, kde nikdo z nich není vyloženým komerčním tahákem vyjma Coopera.
Diesel nemá solidní výdělky mimo F&F sérii,
Zoe Saldana se vezla na úspěchu Star Treku nebo Avatara
a podobně bych mohl pokračovat s Chrisem Prattem (pro toho je tento rok naprosto veleúspěšný) nebo Davem Bautistou.
Všechno to jsou výborní herci a chopili se své šance a doufám, že touto cestou bude Marvel nadále pokračovat.

Teď bych rád ukončil tu pohádku o nutnosti mít cool komerční charismatický tahák.
303563
Výdělky filmů u Downeyho před Iron Manem, žádná komerční hvězda. Právě Iron Man a Tony Stark udělali z Downeyho hvězdu. To samé platí i pro Chrise Hemswortha nebo Chrise Evanse. Takže je úplně jedno, kdo v té sólovce hraje, pokud bude dobrá a ten dotýčný tu roli utáhne, tak to může zahrát i nějaký méně známý herec, který nevyžaduje nesmyslnou sumu. Myslím, že i samotní Strážci Galaxie mluví za sebe, týmovka složená z herců, kde nikdo z nich není vyloženým komerčním tahákem vyjma Coopera. Diesel nemá solidní výdělky mimo F&F sérii, Zoe Saldana se vezla na úspěchu Star Treku nebo Avatara a podobně bych mohl pokračovat s Chrisem Prattem (pro toho je tento rok naprosto veleúspěšný) nebo Davem Bautistou. Všechno to jsou výborní herci a chopili se své šance a doufám, že touto cestou bude Marvel nadále pokračovat. Teď bych rád ukončil tu pohádku o nutnosti mít cool komerční charismatický tahák.
TonyClifton
0 0
reagovat
Ten herec musí být cool komerční charismatický tahák. Když tu čtu některá ta jména...
303534
Ten herec musí být cool komerční charismatický tahák. Když tu čtu některá ta jména...
0 0
reagovat
Do role doctora by som stále volil Daniela Radcliffea. Snáď už väčšinu ľudí presvedčil, že hrať vie a typovo mi do tej úlohy jednoducho sedí. I keď škoda Phoenixa - jeden z najlepších, ak nie najlepší herec súčasnosti. A ten ďalší Jobsov životopis ma zatiaľ vôbec nezaujíma.
303537
Do role doctora by som stále volil Daniela Radcliffea. Snáď už väčšinu ľudí presvedčil, že hrať vie a typovo mi do tej úlohy jednoducho sedí. I keď škoda Phoenixa - jeden z najlepších, ak nie najlepší herec súčasnosti. A ten ďalší Jobsov životopis ma zatiaľ vôbec nezaujíma.
0 0
reagovat
Jako Strange byl zvažován Ethan Hawke a já jsem rozhodně pro.
303536
Jako Strange byl zvažován Ethan Hawke a já jsem rozhodně pro.
0 0
reagovat
Už to asi píši potřetí, ale jako Dr. Strange bych zvolil Dylana McDermotta (nyní např. Larsen ve Stalkerovi).
U Jobse je to dle mého složitejší, protože žádný z kandidátů se na něj vizuálně moc nehodí.
Škoda, že zrovna Kutcher je vzhledově výborný, zřejmě by to pod Boylem i solidně odehrál, ale šance na znovuobsazení je asi nulová.
Ještě mě napadá Noah Wyle, který by se taktéž vrátil do své role, ale to už je asi fakt snění :)
303540
Už to asi píši potřetí, ale jako Dr. Strange bych zvolil Dylana McDermotta (nyní např. Larsen ve Stalkerovi). U Jobse je to dle mého složitejší, protože žádný z kandidátů se na něj vizuálně moc nehodí. Škoda, že zrovna Kutcher je vzhledově výborný, zřejmě by to pod Boylem i solidně odehrál, ale šance na znovuobsazení je asi nulová. Ještě mě napadá Noah Wyle, který by se taktéž vrátil do své role, ale to už je asi fakt snění *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se