Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dwayne Johnson ve stopách Bourna?


ikona
Mr. Hlad
bournedwayne johnsonjustin lin
Dwayne Johnson se chystá na roli agenta, jenž by si to mohl rozdat s Mattem Damonem 

Studio Universal v posledních týdnech dalo jasně najevo, že má s agentem Bournem hodně velké plány a dokonce bylo naznačeno i něco v tom smyslu, že se dočkáme špionážního světa velikosti Marvel Universe. Různé filmy, různí hrdinové, jedna sága. Matt Damon i Paul Greengrass by se mohli brzy vrátit k sérii, kterou opustili celkem narychlo a celkem naštvaně, ale zdá se, že válečná sekyra se studiem by už mohla být zakopána. Vedle Damona se ale nebude flákat ani Jeremy Renner. Jeho Aaron Cross by měl dorazit chvilku po Bournovi a prý bychom se v budoucnu mohli dočkat i crossoveru.

A aby toho nebylo málo, Universal chystá další projekt. Scenárista Čisté duše (a bohužel i režisér Zimního příběhu) Akiva Goldsman totiž zadaptuje další román Robeta Ludluma. The Janson Directive má být příběh bývalého agenta, jenž se rozhodne vykašlat na svou práci a založit si vlastní organizaci, kterou si můžete najmout, když potřebujete na někoho vyhrabat špínu, nebo mu dát stylově po hubě. To se ale znelíbí některým jeho bývalým šéfům, kteří mu teď půjdou po krku. No a hlavní roli si zahraje Dwayne Johnson. Máte zájem? My ano. Není to sice Bournovský vesmír, ale vzhledem k faktu, že The Janson Directive vzniká u toho samého studia, je vysoce pravděpodobné, že to pro Universal nebude představovat problém. Že bychom se za pár let dočkali bitky Damon vs. Renner vs. Johnson?
 
---
 
Vytáhni v hospodě: V Bondovce Žiješ jenom dvakrát se Sean Connery porval s obřím protivníkem z Japonska, kterého pak umlátil gaučem. Byl to Peter Fanene Maivia, Johnsonův děda.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace