Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Jump Street trocha romantiky


ikona
Mr. Hlad
22 jump streetlegolordmiller
Tvůrci Lega a Jump Street krouží okolo romance od scenáristů 500 dní se Summer 

Chris Miller a Phil Lord jsou momentálně v Hollywoodu sakra žádané zboží. Jejich filmy jsou dobré a vydělávají, ale že by se někomu během pár měsíců povedlo udělat rovnou dva hity, to se úplně obvykle nestává. A to, že jeden z nich je animovaný Lego Příběh a druhé hovadské 22 Jump Street jen ukazuje, jak široký mají tihle pánové záběr. Třetí Jump Street i druhé Lego už jsou v přípravě, je bohužel jasné, že ti dva se nemůžou rozkrájet a asi nikdo nechce riskovat, že se rozdělí. Každopádně i přes vytíženost se na dovolenou nechystají a motají se kolem zajímavě vypadající romantické komedie The Rosie Project.

Jejím hrdinou má být Don Tillman, profesor genetiky, který dost možná trpí Aspergerovým symptomem, s lidmi mu to moc nejde a nikdy v životě se s žádnou holkou nedostal na druhé rande. A tak se rozhodne zkusit si sehnat přítelkyni s pomocí vědy. Vyplní dotazník, vyžádá si nekuřačku, co nemá ráda alkohol a preferuje klid, a čeká. A dočká se holky, která je úplným opakem a do jeho života přinese absolutní chaos. Možná, že ale přesně tohle Don potřebuje. Scénář napsali Scott Neustadter a Michael Weber, autoři pecky 500 dní se Summer, a ve spojení s Lordem a Millerem by z toho mohla být hodně zajímavá podívaná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace